promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Joaquin Phoenix gőzerővel készül Joker szerepére
Borítókép:  comicbookmovie.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az emberek nagy hányada egyértelműen ezt a karaktert említi meg, ha meg kellene neveznie, hogy kit talál a leginkább érdekfeszítő antihősnek a Batman szériából. 

Nem véletlenül, hiszen a filmiparban is a Joker szerepét alakító színészek egytől egyig magasra tették a lécet, gondolhatunk itt Jack Nicholsonra, vagy az egyik legsikeresebb Batman rész negatív főhősét parádésan eljátszó Heath Ledgerre.

Most a DC Comics nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy egy teljes estés mozifilmet készítsen kedvenc rosszfiúnkról, nem is akárkinek a főszerepében.

A színészgárda folyamatosan változik, és csak úgy kapkodjuk a fejünket az újabb és újabb színésznevek hallatán, azonban egyetlen dolog biztos idáig, hogy a Jokert alakító főszereplő a kiváló színész, Joaquin Phoenix lesz. Ennek pedig azt hiszem igencsak örülhetünk.

És nem csupán személyes véleményem mondatja velem ezt, hanem eddigi filmjei a bizonyíték arra, hogy Joaquin Phoenix azon kevés színészek közé tartozik, aki szinte bármit el tud játszani a tőle megszokható hatalmas odaadással és hitelességgel.

Joaquin Phoenix gőzerővel készül Joker szerepére kép2

Ugyan a forgatás még el sem kezdődött, Phoenix már javában készül a szerepre, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy rengeteg kilótól megvált a szerep kedvéért. A napokban kiszivárgott képek alapján valóban elmondhatjuk, hogy nem sűrűn láthattuk a színészt ennyire vékonynak.

Joaquin Phoenix gőzerővel készül Joker szerepére kép3

Amúgy Phoenix nagyon örült a felkérésnek, hogy eljátszhatja élete első képregényfilmes szerepét, és ugyan a filmmel kapcsolatos részletekbe eddig még nem avatta be az érdeklődőket, azért azt elárulta, hogy mi fogta meg a projektben:
Ha valamit egyedi lehetőségnek érzek, akkor nem számít sem a műfaj, sem a büdzsé. Ezek nem fontosak. Nekem az emberek, karakterek vizsgálata kelti fel az érdeklődésemet. A kémia, mint amikor meglátod, amit keresel egy szeretőben.
Joaquin Phoenix gőzerővel készül Joker szerepére kép4

A Joker bemutatója 2019. október 4-re lett kitűzve.

(Horváth Gábor)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás