promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Crazy Rich Asians: lehet nálunk is be kellene mutatni?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Hihetetlen, de harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis toplistát a Crazy Rich Asians, ami a mostani hétvégén 22 milliót megint össze tudott kaparni, ezzel maradt az első helyen. Így Amerikában már 111 milliónál tart.

Az emberek sokszor lebecsülik a romantikus komédiák erejét, és erre valahogy nagyon ki lehetett éhezve a tengerentúli közönség. Kevin Kwan 2013-ban megjelent könyve alapján csinálták meg a filmet, ami anno bestseller lett.

A középpontban Nick és kedvese, Rachel áll, akik Amerikában élnek. A fiú elit családból származik, míg a lány egy egyetemen oktat. Rick haza akarja vinni Rachelt bemutatni a Szingapúrban élő szüleinek, akik kőgazdagok. A családnak persze nem jön be a szerény lány, így jön a nagy kérdés: pénz, vagy szerelem? Egyszerű sztori, és úgy tűnik az embereknek nyár végére valamiért nem is kellett több.

A Meg – Az őscápa továbbra is második helyen van, ami 10,5 milliót tudott belapátolni. Itt meg kell említeni, hogy a Crazy Rich Asians például csak 130,9 milliónál tart világviszonylatban, míg Meg 462,8 milliónál. Na igen, de az ázsiai romantikus sztorinak még mindig nincsen egy csomó helyen forgalmazója, köztük Magyarországon sem. Pedig valaki nagyon jól járna, ha minél hamarabb lecsapna a filmre, amíg blockbuster pangás van a mozikban.

Mission: Impossible – Utóhatás bronzérmes, 7 milliót termelt a héten, de hát ő már megtette, amit megköveteltek tőle. Az augusztusi hónap óriási nyertese volt, hazai bevétele már 200 milliónál tart, míg a világban 647 milliónál.

Közben két új film debütált a mozikban, amik a 4. és 5. helyre estek be. Az Eichmann-hadművelet, vagy A végső hadművelet, kinek hogy tetszik, évekkel a II. világháború után játszódik, ahol egy csapat titkos ügynök összefog, hogy megtalálják Adolf Eichmannt, a Holokauszt fő szervezőjét. Aki követte a National Geographicon a Nácivadászok című sorozatot, annak ismerős a sztori. A 24 millióból készült film 6 millióval nyitotta a hétvégét. Még ennek sincsen magyarországi premierje, de valószínűleg lesz, mivel az ilyen stílusú alkotásokra mindig van kereslet.

Az 5. helyen álló Keresést viszont bemutatják a hazai mozik, méghozzá szeptember 20-án. A sztori egy lány eltűnését dolgozza fel, de különleges módon a nyomozást a filmben egy képernyőn követhetjük le.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás