promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen egy albumot dobott be a mélyvízbe Eminem
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az album – amelyen Dr. Dre is közreműködött producerként – egyelőre digitális verziókban érhető el a legnépszerűbb streaming alkalmazásokon keresztül, a fizikai változata pedig szeptember 14-re várható.

Az új lemezen 13 szám szerepel; ezek közül az egyik legizgalmasabb dal a „Venom”, mely hallható lesz a szintén Venom címen futó legújabb Marvel-filmben is, Tom Hardy főszereplésével. A „Kamikaze”-re az Eminemtől már megszokott szókimondó stílus jellemző, több dalban is napjaink problémáival foglalkozik, bírálja többek között Donald Trump-ot is. A „Kamikaze” Eminem tizedik nagylemeze. Legutóbbi albuma, a „Revival” 2017-ben jelent meg és első helyen debütált a Billboard 200-as listáján.

Eminem a világ egyik legsikeresebb rappere, eddigi pályafutása során 15 Grammy-díjat nyert, de felkerült a híres Rolling Stone magazin „Minden idők 100 legnagyszerűbb előadója” listájára is, ahol a „Hip Hop királyának” nevezték.

Eminem 1996-ban robbant be a köztudatba, 1999-ben pedig már meg is nyerte az első Grammy-jét „legjobb rap album” kategóriában, „The Slim Shady” című nagylemezével. Ezt két további album és Grammy-díj követte, így Eminem lett az első olyan előadó, aki három egymást követő évben is hazavihette a díjat ugyanabban a kategóriában.

2005-től 2009-ig tartott egy kis szünetet, majd újult erővel tért vissza. 2009-es „Relapse” és 2010-es „Recovery” lemezei ismért Grammy-díjasok lettek, utóbbi pedig a 2010-es év legtöbbet eladott albuma lett világszerte.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás