promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendőrök ölték meg a Vészhelyzet színésznőjét
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Csütörtök délben érkezett a hívás a Los Angeles megyei seriff irodájába, hogy valami nem stimmel egy nővel a Pasadena déli részén fekvő lakóövezet egy lakásában. A kiérkezező rendőröket a szomszédok tájékoztatták róla, hogy a problémás nő Vanessa Marquez színésznő, aki jó ideje mentális gondokkal küzd, és aggódnak az egészségéért. A mentősökkel együtt elmeorvos is érkezett a helyszínre, aki megpróbálta felmérni, hogy miként segíthetne a zavart állapotban lévő nőnek.

A hatóság tájékoztatása szerint Vanessa Marquez egy ideig szóba állt velük, nagyjából másfél óra elteltével azonban hirtelen elzárkózott a további beszélgetések elől, és láthatóan teljesen magába fordult. Az orvosok nem adták fel, ám a nő hirtelen előhúzott egy puskát, és az őt ellátni igyekvőkre támadt. Mivel felszólításra sem tette le a fegyvert, a rendőrök rálőttek. Ezt követően rögtön a legközelebbi kórházba szállították, ám az életét már nem sikerült megmenteni. A fegyverről később kiderült, csupán légpuska volt.

A 49 évesen meggyilkolt színésznő játszott a Seinfeldben és a Melrose Place-ben is, legtöbben mégis a Vészhelyzetből ismerik: a kórház-sorozat első három évadában Wendy Goldman nővért alakította. Marquez a széria kapcsán tavaly októberben is a hírekbe került, amikor azt állította, George Clooney, a Vészhelyzet Ross doktorja intézte el, hogy annak idején feketelistára kerüljön. Mindezt azért, mert Marquez nyíltan beszélt róla, hogy a sorozat férfi színészei szexuálisan zaklatják a színésznőket a forgatáson.

Clooney visszautasította a vádakat, hangsúlyozta, soha semmilyen beleszólása nem volt a szereplőválogatásba, így nem is intézhette volna el, hogy bárki feketelistás legyen.

Marquez halála kapcsán a Los Angeles-i rendőrség megindította a nyomozást.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás