promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennél jobb a hír már nem lesz idén: Magdi anyus visszatér
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Tavasszal még csak pletykáltak róla, a Blikk szerint immár hivatalos: a hazai tévézés történetének felejthetetlen alakja, a magyar Laura Palmer és Jockey Ewing egy személyben, vagyis Magdi anyus ősszel visszatér a Barátok közt világába.

A most 76 éves Fodor Zsóka karakterét kilenc éve, 2009-ben írták ki a produkcióból. Nem is akárhogy, a zsörtölődő nagymama és a kotnyeles házmester tökéletes elegyét alkotó Magdi anyus nagytakarítás közben lepottyant a lépcsőről, és nyakát szegte. Zuhanása, gurulása és agóniája az egyik legszívszaggatóbb halálként vonult be a mozgókép egyetemes történetébe.

Akkor egyébként maga a színésznő kérte, hogy kiszálhasson a sorozatból, most azonban a bulvárlap információja szerint vidáman tér vissza, már forgat is az RTL stúdiójában.

Visszatérésének módját persze nagyban meghatározza a karakter halála. Mert bár Bobby-t visszahozták a halála után a Dallasban, mintha csak Pamela rémálma lett volna szerelmes férje elvesztése, de kilenc évnyi barátok közt epizódot már nehezebb lenne egy nagy kollektív álomként eladni. Magdi anyus így feltehetően szellemként, látomásként, vagy álomként tér vissza. Egyik megoldás hátborzongatóbb, mint a másik.

A Barátok közt idén ősszel ünnepli a 20. évfordulóját, Fodor Zsóka vélhetően a nagy jubileumi adás tiszteleétre bukkan fel újra – ahogy arra egyébként volt már példa korábban is. A mostani szereplése azonban a jubileum miatt így is különleges.

A Barátok közt alkotói egyébként Magdi anyus mellett számos meglepetést ígértek be őszre, hiszen, mint mondták, „idén bármi megtörténhet”. A Blikk szerint a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit, és a sorozat Szentmihályi Zsófija, Kiss Ramóna után újabb régi arcok is visszatérhetnek a születésnapra, amelyet egy dupla résszel ünnepel meg a produkció.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás