promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Daryl Hannah férjhez ment
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az ifjú pár nem erősítette meg még a hírt, de a barátok a közösségi médiát szinte elárasztották a gratulációkkal.

A brit The Mirror című bulvárlap értesülése szerint Hannah és Young már egy hónapja összeházasodtak, de a lagzit csak most tartották meg egy Los Angeleshez közeli, Atascadero nevű településen.

Az 57 éves Daryl Hannah és a 72 esztendős Neil Young 2014 óta vannak együtt. Hannah eddig nem volt házas, gyermeke sincsen, Young viszont már túl van két házasságon, feleségeitől három gyermeke van.

A nyolcvanas évek egyik szexszimbólumát tavaly sokan támadták mikor sebészkés alát feküdt, kritikusai szerint már csak nyomokban hasonlít régi önmagára.

Hannah pár évvel ezelőtt szintén nagy vihart kavart, amikor a People magazinnak bevallotta, hogy egészen kicsi korában autizmust állapítottak meg nála. Az interjúból kiderült, hogy az autizmusból fakadó szociális készségek hiánya megnehezítették hollywoodi pályafutását. Sokáig nem igazán tudott mit kezdeni a rá irányuló figyelemmel, sőt teljesen kiborult, ha a középpontba került.

A Csobbanás, a Kill Bill, az Acélmagnóliák, illetve Az utolsó keresztapa sztárja a 2013-as interjúban beszélt róla, hogy hosszú évekbe telt, míg azokat a technikákat képes volt elsajátítani, amelyek a magánéletben és művészi munkában is segítették a másokkal való együttélést, együttműködést.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás