promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A késes fenyegetés után a vécére is testőrrel megy Pásztor Anna
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„Előállt az a helyzet, amit Magyarországon még soha nem láttam, egyedül talán Kovács Ákosnál a VOLT Fesztiválon egyszer, mégpedig, hogy a Toi-Toi vécére is testőrrel megyek. Ott áll egy kétajtós szekrény a mellékhelyiség előtt, amíg bent vagyok” – mesélte Pásztor Anna a Blikknek.

Az Anna and the Barbies énekesnőjére augusztus eleji koncertje közben késsel akart rátámadni egy férfi. Szerencsére még időben megállították a Budapest Park biztonsági emberei, így senki sem sérült, a támadót a rendőrök később letartóztatták.

Az eset másnapján Pásztor Anna a Facebookon arról írt, a férfi egy éven keresztül írogatott neki: „hogy mennyire szeret, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni. (...) Ugyanezt megtette a kedvesem is. Elmondtam, hogy kétgyermekes anyuka vagyok, és nem érdekelnek a kapcsolatok, nem szeretnék senkivel semmilyen kapcsolatba lépni.”

Pásztor Anna hiába tiltotta le a férfit, a késelő még négy másik profillal próbálkozott, emellett összesen 196 oldalnyi levelet küldött az énekesnőnek, a végén pedig már azzal fenyegetőzött, hogy szépen sorban megöli a családja, majd a zenekara tagjait.

„Elképesztően mérges vagyok és frusztrált, mert szeretném szemtől szemben megkérdezni ettől az embertől, hogy mi a baja” – mesélte a Blikknek az énekesnő, majd hozzátette, mikor feljelentést tett a rendőrségen, le akart menni a fogdába, hogy megkérdezze a támadót, tényleg meg akarta-e szúrkálni.

Pásztor Anna elmondta még, hogy bár élt már London és New York veszélyesebb negyedeiben, és ott látott sok meredek dolgot, azt, hogy itthon, ráadásul egy koncert közben akarták megkéselni, nehezen emészti meg.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás