promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületesen jó lesz az Ohmydeer Fesztivál
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A fesztivál csak két napos lesz, aminek a bensőséges hangulatát az erdei és tóparti helyszín adja. A szervezők kijelentették, hogy nem akarják 100 ezres fesztivállá kinőni magukat, így csak korlátozott számban értékesítik a jegyeket.

A nagykanizsai Csónakázó-tónál és a környező erdei területen augusztus 31-én és szeptember 1-jén három színpadon csaknem 40 zenekar és DJ lép fel, a tó környékét pedig látványos dekorációkkal látják el, hogy egyedi fesztiválhelyszínné varázsolják az egyébként is csodaszép környezetet.

A két nap alatt a nagyszínpadon lép majd fel a brit Morcheeba és a Toploader, valamint a hazai előadók közül Ákos, a Wellhello, a 30Y és a Blahalouisiana is egy odacsapós koncerttel készül.


Az erdei színpadon az elektronikus zene külföldi sztárjai, köztük a német Apparat, a holland Weval, valamint brit Hot Chip is szerepel. Jelen lesz a magyar elektronikus és underground szcéna számos jeles képviselője, köztük Zagar, a Middlemist Red, a Fran Palermo és a Dope Calypso is.


Mivel ez mégis csak egy „erdőfesztivál”, így fontos a környezettudatos szórakozás. Kizárólag lebomló poharakat használnak, a fellépőket elektromos meghajtású autókkal szállítják a fesztivál területén, a fesztiválon pedig minden egyes közösségi médiás kedvelés vagy megosztás forintosítható támogatássá alakul. Ezt a bevételt a szervezők a fesztivál zárultával a Zalaerdő Zrt. számára ajánlják fel, így támogatva Magyarország és Zala megye legnagyobb erdőségét és az itt élő gímszarvasokat.

A fesztivál a zalai térség gasztronómiáját is bemutatja az ide érkezőknek: a Murafölde Gourmet Garden számos érdekességet rejt majd a fesztiválozók számára, akik a környékbeli borászatok borait, helyi termelők terményeit is megkóstolhatják.

A Fesztivál büszkén hirdeti, hogy náluk nincsen VIP, és nem is lesz, de aki megteheti, az megveheti a drágább támogatói jegyet. Az alap jegyár amúgy jelenleg kedvezményesen 12 900 forintba kerül, ami a fellépőket és a helyszínt elnézve egyáltalán nem drága egy ilyen két napos mókáért.

(Torony)

ohmydeer18program
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás