promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezeket a sorozatokat zúdítja ránk a közeljövőben az HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nyilván nem, mivel az HBO még nem akarja felrobbantani a legnagyobb puskaporos hordóját. Amúgy is még készülőben van az a 6 rész, amihez még több befejezést is forgatnak, nehogy kiszivárogjon valami. Egy epizód 70-90 percet tesz majd ki, és a büdzsét is növelték: anno 10-14 milliót szántak egy részre, ez most minden epizódnál 15 millióra növekszik. Például az HBO másik látványos sorozata, a Westworld is 10 millióból gazdálkodik részenként. A készítők már felcsigáztak mindenkit, ugyanis bejelentették a fanoknak, hogy készüljenek fel a lehető legdurvább évadra, ami ugyebár jövőre érkezik.

A True Detective új előzetese azonban már megérkezett, amiről már mi is írtunk, ide kattintva bele is lehet kukucskálni. Nic Pizzolatto most a második évad után ismét tiszta lappal térhet vissza, és nem más lesz segítségére, mint a Deadwood zseniális készítője, David Milch. Állítólag vissza akarják hozni az első évad igazi misztikus hangulatát. Azonban nem akarom annyira a számat tépni ezzel kapcsolatban, mivel a premier előtt fel fogom vezetni egy nagyobb cikkel a True Detective univerzumot, ahol sok mindenbe belemegyünk, szóval tessék majd készülni.

Folytatás érkezik a Golden Globe- és Emmy-díjas Hatalmas kis hazugságok szériájához is. A Liane Moriarty könyve alapján készült sorozat a szereplők miatt lett erős, mert igazából a gazdagok világában játszódó krimiről beszélünk, amire én szubjektíven húztam kicsit a számat. A hét rész zseniális volt, de kiszámítható, ráadásul olyan töltelék jelenetekkel, amik néha az ásítást hozták az emberre. Ettől még nagyon ajánlom, ráadásul a második évadhoz a világ legjobb színésznője, Meryl Streep is csatlakozik majd, akit eddig még nem tudtak sorozatra rávenni. Aki a keményebb krimi thrillereket szereti, az viszont ne menjen a közelébe, mert csalódni fog.

A speciális műsorok mellé (Pod Save America; Flight of the Conchords) új szériákat is kapunk. Rögtön itt van a Camping, aminek Jennifer Garner és David Tennan vállalta be a főszerepét. Ez egy 2016-os angol vígjátéksorozat amerikai remake-je lesz. A Tennant játszó férfi a 45. születésnapját az erdőben ünnepelné meg csendes kempingezés közben, de irányítás mániás felesége meghív egy csomó nem kívánatos embert is, így érkezik a kalamajka, na meg a nevetés, de azt még meglátjuk milyen fokon. Nem láttam az eredetit, így nem tudok nyilatkozni, de ilyeneknél azért elő szokott fordulni, hogy az angol változat jobb, mint az amcsi.

Szintén frissen debütál a My Brilliant Friend, ami Elena Ferrante könyve alapján adaptáltak. Egy igazán mély sorozatra készüljünk fel, ami egy misztikus női barátságról szól. A Nápolyi regények széria első részéről ide kattintva tudhatunk meg többet.

Reklámozzák Susan Lacy öt részből álló dokumentumfilmjét is, a Jane Fonda Öt Felvonásban-t. Ez intim betekintést nyújt a színésznő-fitneszguru életébe. Jane Fonda nyíltan és őszintén beszél az életéről, a sikereiről és a tévedéseiről. Mindezt pályatársakkal készített interjúk színesítik. Lehet a 80 éves sztárt nem csípni, de hogy érdekes életútja volt, az egyszer biztos.

Egy különleges filmet is kapunk, amiben Hervé Villechaize-t testesíti meg a Trónok harca mini sztárja, Peter Dinklage. Sacha Gervasi, aki a filmet is rendezte, anno meginterjúvolta a Fantasy Island fantasztikus sorozat 130 cm-es szereplőjét, aki 1993-ban öngyilkos lett. Ezt dolgozza fel a My Dinner With Hervé nevezetű alkotás, amiben Jamie Dornan lesz majd az újságíró. Gervasi csak a beszélgetés után jött rá, hogy az interjú egy búcsúlevél volt.

Új évaddal érkezik még a The Deuce, a The Shop, a Room 104, a Veep és a kevesek által ismert, de a rajongók által annál is jobban istenített Barry. Biztosan sokan kiszúrják, hogy a videóban nincs benne a Watchmen, pedig az is érkezik jövőre, csak a forgatás még nagyon gyerekcipőben jár, és nyilván akár a 2019-es év végére is eltolódhat a premier.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás