promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Crazy Rich Asians mozgatja a bevételeket Amerikában
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Már második hete vezeti az észak-amerikai mozis toplistát a Crazy Rich Asians, ezen a hétvégén 25 millió dollárért (7 milliárd forint) váltottak rá jegyet. Az előző héthez képest 6 százalékkal esett vissza ezzel együtt jár 76,8 millió dollárnál a Variety számolgatása szerint. Mivel a romantikus vígjáték 30 millióból készült, ez már bőven jó.

Igazából mondhatnánk azt, hogy ez nem sok, és valóban nem, viszont az jó hír, hogy egy ázsiai szereposztású alkotás tud így teljesíteni. Persze azt is nézni kell, hogy tényleg panganak most a mozik így nyár vége előtt.

Kevin Kwan 2013-ban jelentette meg a könyvét a gazdag vs. szegény szerelmi történetről, ami bestseller lett, így érthető volt, hogy Hollywood is lecsap rá valamikor. A középpontban Nick és kedvese, Rachel áll, akik Amerikában élnek. A fiú elit családból származik, míg a lány ”szimpla” egyetemi oktató.

Rick haza akarja vinni Rachelt bemutatni a Szingapúrban élő szüleinek, akik kőgazdagok, mint a fene. A családnak persze nem jön be a szerény lány, így jön a nagy kérdés: pénz, vagy szerelem? Nem tudom nekem miért az Eddie Murphy féle Amerikába jöttem ugrott be, de egyet kell értenem az agyammal, hogy van benne hasonlóság.

Hiába a nagy felhajtás körülötte Amerikában, magyarországi forgalmazója nincsen a filmnek, és lehet még így sem lesz. De ezt majd odafönt eldöntik az okosak, hogy megéri-e. Ha moziban nem is, de DVD-n biztosan láthatjuk majd.

A Warner Bros. akciófilmje, a Meg - az őscápa megőrizte az ezüstérmet a hétvégi 13 milliós eredménnyel, mely 100 millióra növelte az észak-amerikai bevételt, a külföldi piacokkal együtt átlépte a 400 milliót is.

Melissa McCarthy Haláli bábjáték című fekete komédiája valószínűleg a komikus színésznő leggyengébben nyitó filmje lesz, csupán 10 millió dollár értékben váltottak rá jegyet. A filmet augusztus 30-án kezdik vetíteni a magyarországi mozik.

A top 3 alkotás bevételen érezhető, hogy valóban a kutya se megy a mozik közelébe Amerikában, na meg hogy nincs is blockbuster film, ami mozgathatná ezt.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás