promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  Dia Dipasupil/Getty Images
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Ethan Hawke, valamint a Ponyvaregény és a Kill Bill sztárjának lánya tavaly a Kisasszonyok új feldolgozásában játszotta Jo March szerepét, de feltűnt a Stranger Things című sorozat harmadik évadában is. Úgy tűnik, Uma Thurman és Tarantino között rendeződött a helyzet, ha Thurman engedte, hogy gyereke Tarantinóval dolgozzon.

Uma Thurman még az év elején beszélt részletesen a New York Timesnak arról, milyen megpróbáltatások érték a Kill Bill forgatásán a rendező Quentin Tarantino és a producer, Harvey Weinstein döntései miatt.

A Golden Globe-díjas színésznő beszélt arról, hogy Tarantino a Kill Bill 2. forgatásán veszélybe sodorta az életét, mikor tiltakozása ellenére is rávette, hogy leforgasson egy autós jelenetet, amihez a színésznő kaszkadőrt kért. Thurman végül belement, hogy ő üljön a volánnál, ám Tarantino ígéretével ellentétben az út kanyargott, az autó pedig veszélyesnek bizonyult, így végül nagy sebességgel egy fának csapódott. A színésznő, aki maradandó sérüléseket szenvedett, azzal vádolta Tarantinót, hogy meg akarta ölni.

Tarantino később úgy reagált, hogy ezt a döntését bánja a legjobban az életben. 

Az Once Upon a Time 1969-ben játszódik, a történet Rick Dalton westernszínész (Leonardo DiCaprio) és állandó kaszkadőrének, Cliff Booth-t (Brad Pitt) hollywoodi életét követi nyomon. A fordulat ott következik be, hogy Dalton szomszédja nem más, mint Roman Polanski felesége – és a későbbi Manson-gyilkosságok egyik áldozata –, Sharon Tate (Margot Robbie).  

A film 2019. augusztus 9-én, Sharon Tate színésznő és négy barátja lemészárlásának 50. évfordulóján kerül a mozikba.

A Deadline értesülése szerint Maya Hawke a Girls című filmben is kapott egy szerepet. A Lena Dunham nevével fémjelezett sorozatból készülő nagyjátékfilmben Austin Butler és Lorenza Izzo is szerepet kapott.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás