promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bobina ismét nem tudott hibázni
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha Tiësto már nem is gyárt trance számokat, azért a kiadója a Black Hole Recordings még mai napig dobálja kifele a jobbnál jobb zenéket a stíluson belül. A lassan már 50 éves holland producernek legalább még ennyi kötődése van a műfajhoz.

Most az orosz Dmitry Almazov, művésznevén Bobina trackjén ájultam el, ami érdekes egyveleg lett. Pont azt mondtam magamban a dal meghallgatása után, hogy úristen, ha ez például Armin van Buuren nevével jön ki, már régen rommá lájkolgatták volna.

Bizony, Bobina nevét kevesen ismerik, de azért azoknak kellene, akik kedvelik a stílust, mivel mindig iszonyatosan jó dalokat rak össze. 2008-ban első orosz lemezlovasként került be a DJ Mag top 100-as listájába, rögtön a 28. helyen, de a következő évben már top 20-as volt, mivel egészen a 16. pozícióig tornázta fel magát. Tudom, ma már nem számít annyit a lista, mint régen, de ha valaki benne volt, ráadásul előkelő helyen, az azért jelent valamit.

Bobinának több trance albuma, és megszámolhatatlan számú kislemeze van. A mostani új dala a Weightlessness egy félelmetesen jó szám lett. Klasszikus és modern hangzások találkoznak benne, és úgy, hogy teljesen jól megférnek egymás mellett.

A második perctől olyan utazás jön, ami már tényleg természetfeletti, majd becsatlakozik a dallam, aminek megírásához tényleg egy Bobina szintű producer kell. Amikor elkezd úgy „Bobinásan” kibontakozni, hát ott tényleg a mennyországban érezheti magát az ember. Na persze a stílus kedvelői elsősorban.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás