promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck újra elvonóra került, exfelesége szállította be
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Részt vettem egy kezelésen az alkoholfüggőségem miatt, ez olyasmi, amivel régóta küzdök, és a jövőben is szembe kell szállnom vele
– írta Ben Affleck a Facebook-oldalán tavaly márciusban.

A színészt nem először gyűrték le függőségei, már egy 1998-as interjúban arról beszélt, távol akarja magát tartani az alkoholtól, mert az veszélyes rá. Három évvel később került először az elvonóra, bár azt a harminc napos kezelést később csak elővigyázatossági intézkedésnek nevezte, tekintettel a családi örökségre: Affleck édesapja súlyos alkoholizmussal küzdött, ami a család széteséséhez vezetett.

Bár később is kerültek elő fotók, amelyek érdekes állapotban mutatták a színészt, 2017-ig nem esett szó az alkoholizmusról. A márciusi bejelentést követően pedig úgy tűnt, sínre került a sztár élete, a napokban napvilágot látott fotók tanúsága szerint azonban rövid életű volt a boldog józanság.

Affleck tavaly összejött Lindsay Shookus tévés producerrel, és már majdnem össze is költöztek, amikor kiderült, elválnak útjaik. De a színész nem búslakodott soká, gyorsan beleszeretett egy 22 éves Playboy-modellbe, Shauna Sextonba, akinek a hírek szerint volt némi köze a pár szakításához. Sexton mellett Affleck ismét magára talált, a paparazzók képtelenek voltak szomorú képet lőni a szerelmesekről.

Egészen mostanáig, igaz, a modell ezeken a fotókon már nem szerepelt, hiszen éppen Malibun nyaralt akkor. A felvételeken a színész mellett exfelesége, Jennifer Garner bukkant fel, ő fuvarozta el volt férjét a rehabra.

ben affleck rehab 2

A színész tavaly is arról beszélt, családja és különösen a volt felesége mindenben támogatják, rengeteget köszönhet nekik, és úgy látszik, ez a gondoskodás továbbra is áll. A hírek szerint, amint Garner megtudta, hogy megint baj van, egyből Affleckhez utazott, autóba ültette, és meg sem álltak az elvonóig.

Az állapota ellenére Affleck folyamatosan dolgozik, legutóbb Az Igazság Ligájában tűnt fel, de nemsokára bemutatják a The Last Thing He Wanted című politikai thrillert, és már az utómunkáknál tart a Tripple Frontier című filmje is.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás