promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült miért búcsúzik az Agymenők
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mint már mi is megírtuk, a 12. lesz az Agymenők utolsó évada, ami Amerikában szeptember 24-én indul útjára, itthon pedig a Comedy Centralon lesz látható, amint leszinkronizálták. Az utolsó résszel együtt 279 epizódot tudhat majd maga mögött a csapat, aminek nem a készítők akartak véget vetni. Ők bizony húzták volna még, amíg lehet, mivel nem csak a legnézettebb sitcomról, hanem a legnézettebb sorozatról beszélünk.

A nézők nem akartak elpártolni a szériától, hiába kezdett már kicsit megfáradni az egész. A Sheldon Coopert alakító Jim Parsons azonban érezte ezt, és bizony beleunt a sorozatba. Az Entertainment Weekly derítette ki, hogy a legkülönlegesebb karaktert alakító színész ott akarta hagyni az Agymenőket, így a készítők miatta fújták meg a vészkürtöt.

Parsons hálás lehet Sheldon Coopernek, mivel négy Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot is kapott a karakter megformálásáért. Persze nem vonjuk kétségbe Jim tehetségét, de azért tudhatjuk, hogy a sikerben Sheldon kidolgozott jelleme is közrejátszott. Persze az a mondás is él, hogy nincs rossz szerep, csak alkalmatlan színész.

Nem tudni pontosan Parsons miért akarta otthagyni a szériát, de egy biztos, 12 év valóban nagyon sok, így érthető, ha valami újra vágyik. A hangját Sheldonként még fogjuk hallani, mivel közben fut az Agymenők spin-offja, „Az ifjú Sheldon”, amiben Parsons narrátorként van jelen. Ezt a kritikusok és a közönség is jó szájízzel fogadta, így még biztosan velünk lesz egy darabig.

A 45 éves Parsons nincs kizárva, hogy a mozi felé akarja venni az irányt. Jelentősebb szerepe eddig A számolás jogában volt, de hát szegénynek ott is tudóst kellett alakítania. Viszont az Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile (Végtelenül gonosz, sokkolóan ördögi és aljas) nevezetű alkotásban kiléphet a komfortzónájából. Az életrajzi filmben egy Larry Simpson nevű ügyészt fog alakítani, akinek a való életben is köszönhetik, hogy elítélték a sorozatgyilkos Ted Bundyt.

A színésznek lesz ideje kísérletezni, a pénzzel pedig jó darabig nem kell foglalkoznia, mivel csaknem 1 millió dollárt rakott zsebre epizódonként.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás