promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]A Warner Bros. Television, CBS és a Chuck Lorre Productions közös közleményben jelentette be, hogy a The Big Bang Theory (Agymenők) véget ér 2019 májusában.

A sorozat ezzel is rekordot dönt, ugyanis az Agymenők lesz a leghosszabb ideig futó többkamerás sorozat a tévétörténelemben: a 279. lesz az utolsó epizód.
Hálásan köszönjük a rajongóknak, hogy támogattak minket az elmúlt években. Mi mindannyian: az alkotók, az írók és a teljes stáb nagyra értékeli a sorozat sikerét
– mondta Chuck Lorre, a sorozat producere, aki a Warnerrel együtt arra is ígéretet tett, hogy epikus, kreatív lezárása lesz a történetnek.


A sorozat jócsaja, Kaley Cuoco a következőképpen kommentálta a döntést:
Ezzel az utazással egy álmom vált valóra, de az élet változik. Nem számít, hogy mikor ért volna véget a sorozat, a szívem akkor is kettétört volna. Megfullasztanak a könnyek, de ígérem, hogy a legjobb szezont hozzuk el nektek. A rajongóknak, a csapatnak, a családunknak, Chuck Lorre-nak, a Warner Brothersnek, a CBS-nek és mindazoknak, akik sok éven át támogattak minket, köszönöm.


Az utolsó évad szeptember 24-én indul Amerikában, a magyar bemutatóról még nincs információ.

A sorozat 2007-ben indult, ez idő alatt hétszer jelölték Golden Globe-ra, és 52 Emmy-díj jelöléséből 10-et meg is nyert. Átlagban majdnem 20 millióan néztek egy-egy epizódot.

Az Agymenők az egyik legsikeresebb sitcommá vált, és a tudományos közegben is gyűjtötte rajongóit. Állatfajokat is neveztek el a főszereplő után: egy majom a Columbus állatkertben például a Dr. Sheldon Cooper nevet kapta, de egy méhfajt is elneveztek Sheldon szavajárása után (Bazinga!), így lett belőle Euglossa bazinga, és egy medúzafajtát is, ami a Bazinga Rieki névre hallgat.

2015-ben a Kaliforniai Egyetemen ösztöndíjat is alapítottak The Big Bang Theory Scholarship néven (Agymenők Ösztöndíj), amivel olyan rászoruló egyetemi hallgatókat segítenek, akik a tudomány, technológia, mérnökség vagy matematika területén akarnak továbbtanulni – írja a Deadline.

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás