promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shawn Mendes is beleszeretett a Szigetbe
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Dua Lipa után újabb rajongót szerzett magának a Sziget Fesztivál. Shawn Mendest az MTV VMA díjátadó előtt kérdezték meg az év legemlékezetesebb pillanatáról.

A kanadai énekesnek szinte gondolkodnia sem kellett a válaszon, azt felelte, hogy bár rengeteg koncertet ad, olyan nagyon ritkán történt vele eddig a pályafutása során, mint múlt héten a Szigeten, a nagyszínpados fellépésén.

 
50 ezer ember gyűrűjében álltam a Sziget Nagyszínpadán, és elállt a szavam. Folyamatosan koncertezem, zenélek, de az ilyen pillanatok nagyon ritkán adatnak meg, leesett az állam a látványtól, és azt éreztem, az enyém a világ legjobb munkája.
– fogalmazott az énekes.

Az idei Sziget minden eddiginél több aktuális világsztárt vonultatott fel, köztük volt Shawn Mendes is. Ha bármi kétségünk lett volna a kanadi előadó jelenlegi státuszáról, elég volt csak végigsétálni az Erzsébet téren és a Deák téren múlt hét hétfőn, a szigetes fellépése napján. Mendes belvárosi luxusszállodájának környékét úgy ellepték a sikoltozó tinilányok, hogy kis híján a fél város megbénult a rajongók tömegétől. Nem véletlenül, hiszen az énekest a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta, és Mendes volt eddig az egyetlen olyan 20 éven aluli előadó, aki négy különböző számával is vezette a rádiós lejátszások toplistáját.

Most pedig már azon zenészek táborát bővíti, akik odáig vannak a Szigetért. A fesztiválra egyébként jövőre is egy rakás nagy nevet ígértek a szervezők, az első sztárokat már idén októberben bejelentik.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás