promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ariana Grande – Sweetener
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ariana Grande fiatal kora ellenére, napjaink egyik legsikeresebb előadója: 3 American Music Awards, 3 MTV Europe Music Awards, egy MTV Video Music Awards-díjjal, 4 Grammy-jelöléssel és 3 platinalemezzel büszkélkedhet, emellett 2016-ban elnyerte az American Music Awards „év előadója” díját is.

Grande énekesi karrierje mellett színészkedéssel is foglalkozik: szerepelt már több Broadway-előadásban, a „Scream Queens” című sorozatban, illetve a Saturday Night Live-ban is gyakran megfordul, persze itt vendégként. Szakmai elismerései mellett 2016-ban felkerült a Time Magazine által összeállított, a világ 100 legbefolyásosabb személyét bemutató listára is.

A Sweetener nevezetű korongon Nicki Minaj, Missy Elliott, és Pharrell is közreműködik – utóbbi producerként is részt vett a munkálatokban.

Az album eddig kiadott dalai, a „No Tears Left To Cry”, a „The Light Is Coming” és a „God Is A Woman” óriási sikert arattak.

Az album eddigi legsikeresebb dala, a No Tears Left To Cry április 20-án jelent meg a Sweetener előfutáraként, és a Billboard Magazin Top 100-as listájának harmadik helyén debütált. A dal azóta is több ország slágerlistájának élén szerepel. A The Light Is Coming című dalban Nicki Minaj-t is hallhatjuk, de a páros emellett Minaj új albumára is készített dalt „Bed” címmel, amely szintén felkerült a Billboard Hot 100-as listájára.

Hát, a csajok nagyon jól tudják, hogyan kell olyan dalokat írni, ami rengeteg pénzt és persze népszerűséget hoz a konyhára.

Grande korábbi albumait mind a rajongók, mind a kritikusok pozitívan fogadták. A 2014-es My Everything-et, melyen számos sláger helyet kapott, a „legjobb poplemez” kategóriában jelölték Grammyre.

Grande eddigi legsikeresebb albuma a 2016-ban kiadott Dangerous Woman volt, mely egy újabb Grammy-jelölést hozott az énekesnőnek, emellett számos neves zenei magazin – többek között a Rolling Stone és a Billboard – éves listáin is szerepelt.

Tehát a Sweetenert már a kritikusok és a rajongók is tesztelhetik, és van rá sansz, hogy ezt is tapsikolva és persze táncikálva fogják üdvözölni.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás