Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Madonna megint felbosszantott egy csomó embert

Madonna megint felbosszantott egy csomó embert

Zene, Film & Kultúra

Madonna megint felbosszantott egy csomó embert

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:17
Meglehetősen kínos előadást tartott Madonna az MTV VMA 2018 díjátadóján hétfő este. Az énekesnő a fellépését arra használta fel, hogy tisztelegjen az augusztus 16-án elhunyt Aretha Franklin, a „Soul Kiránynője” előtt. Legalábbis ez volt a terv, Madonna azonban egy mondatot leszámítva végig saját magát fényezte.
Aretha Louise Franklin megváltoztatta az életemet
– mondta az énekesnő, majd részletesen kifejtette, miről is szólt az élete azelőtt, hogy sztár lett, és miként változott az a hírnévvel. Kínos precizitással elemezte a saját küzdelmét a zeneiparral, és útját a sikerlisták élére.

A közönség pedig hiába várta, az elhunyt énekesnőről egy szó sem esett. Bár Madonna felidézett egy esetet, amikor Aretha Franklin egy dalát – talán legismertebb számát, a (You Make Me Feel Like) A Natural Woman-t – énekelte egy francia lemezkiadó cég meghallgatásán, ám ez is csak arra volt jó, hogy az akkori belső vívódásairól beszámoljon.

Végül mindenki megtudhatta, hogy bár rögös volt az út, végül mégis révbe ért az egykoron félénk, bizonytalan kislány, és mindezt Aretha Franklinnek köszönheti a világ. „Éljen sokáig a Királynő” – zárta beszédét Madonna.

Rögtönzött kis megemlékezése nem talált értő fülekre. A műsor nézői már a beszéd alatt dühös, és értetlenkedő üzenetekkel bombázták az énekesnőt és az MTV-t egyaránt:
„Madonna tudja, hogy Madonna még él” – kérdezte az egyik kommentelő.
„Ez a beszéd kinek állít emléket?” – firtatta valaki más.
„Aretha lenézett az égből, de csak hazugságot hallott” – írta egy dühös rajongó.
„Remélhetőleg bocsánatot kérnek ezért a gyalázatos produkcióért” – foglalta össze a közönség vágyait egy másik hozzászóló.

A megemlékezés miatti rajongói kommentcunamira egyelőre sem Madonna, sem az MTV nem reagált.

(fib)