promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folytatódik a Templomosok, amihez még egy Jedi lovag is csatlakozik
Borítókép:  Den of geek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mint ismeretes, az első évad a nagy elvárások ellenére elég gyengécskére sikeredett, és az amúgy szintén a History csatorna által jegyzett Vikingek nyomába sem tudott érni.

A History az elmaradt siker ellenére mégis bizalmat szavazott a folytatásnak, és remélik, hogy Helbing eddigi tapasztalatai meghozzák a gyümölcsét.

Helbing munkássága a legtöbb embernek elsőre talán nem mond sokat, azonban már számos sikeres sorozat mellett tette le a névjegyét, többek közt a Spartacus – Vér és homok, a Fekete vitorlák, illetve a Flash – A Villám több epizódjának producereként és írójaként.

A stáb új színészekkel is gazdagodni fog a következő évadban, így az új showrunner mellett bejelentették a Csillagok háborúban Luke Skywalkert alakító, Mark Hamill érkezését is. Ennek a hírnek természetesen mi szintén nagyon örülünk, ám bízunk benne, hogy nem csak egy üzleti fogást remélnek az utóbbi időben ismét felkapott színész játékában, hanem maga Hamill is lát fantáziát az új évad forgatókönyvében, és személyével hozzá tud majd járulni a sorozat fellendüléséhez.

knightfall kép2

Maga a cselekményszál ott folytatódik, ahol az utolsó rész befejeződött, és az alap sztori továbbra is a Szent Grál keresése körül fog forogni. Hamill fogja játszani Talust, a keresztes hadjáratok egy veterán lovagját, aki a Szent Földön töltött évtizednyi fogságot követően nyerte el szabadságát.

Hamill mellett új szereplőként köszönthetjük még Tom Forbes-t (The Bastard Executioner), mint Fülöp király erőszakos és kiszámíthatatlan trónörökös fiát, Lajos herceget, illetve Genevieve Gaunt-t (Királyság!), mint Izabellát, azaz Fülöp király lányát, aki a „Franciaország anya-farkasaként” vívott ki magának hírnevet a történelemben.

Eli Lehrer a History csatornától a következőket nyilatkozta a sorozattal kapcsolatban:
Legyen szó a legendás templomos lovagokról, vagy a középkori norvégok rendkívüli történeteiről, vagy akár a hidegháború idején az UFO jelenségeket vizsgáló Egyesült Államok Légierő programjáról, ezek a sorozatok tükrözik az elkötelezettségünket, hogy a történelem nagy eseményeit elhozzuk az emberek életébe filmvászonra vetítve. Alig várjuk, hogy egy merészebb, sötétebb második évadot készítsünk a nézők számára, és üdvözölhessük Markot a stábban.
A 2. évad forgatását, ha minden igaz még télen elkezdik, és az előzetes ígéretek szerint akár jövő év végén műsorra is tűzhetik.

(Horváth Gábor)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás