promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Star Wars: Ellenállás, megérkezett az előzetes
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A projektről már februárban is tudhattak a nézők, mivel gőzerővel készült rá a Lucasfilm, akik már akkor elkezdték hozzá gyártani a kiegészítőket. Az animációs szériák szintén mindig telitalálatok, mivel Star Wars rajongó szülő és gyerek együtt tudja nézni.

Persze sokan lehet csalódottak, hogy ez még mindig nem az élőszereplős széria, de állítólag már arra sem kell olyan sokat várni.

A mostani sorozat elmegy kicsit az anime irányába képi világban, de afféle köztes állapotnak nevezhetjük ezt, hogy a kisebbek szeme is teljesen rá tudjon állni. Azt már fent is említettük, hogy ezeket a szériákat a felnőtt fanok is nézik, sőt, ők szokták teljesen szétboncolni, és rájönni egy csomó összefüggésre a filmmel kapcsolatban. Hát igen, ilyen egy igazi Csillagok háborúja fanatikus.

Ismerős arcokat már most felfedezhetünk az előzetesben. Rögtön itt van az Oscar Isaac által alakított Poe Dameront karaktere, aki az ellenállás kezdő pilótáját azzal bízza meg, hogy derítse fel, kik az igazi ellenállók, és kik azok, akik inkább átállnának az Első Rendhez.

Találkozhatunk még Phasma kapitánnyal, akit Gwendoline Christie alakított a vásznon. Isaac és Christie is vállalták persze, hogy eredeti hangjukat adják a karakterekhez. Elméletileg Leia hercegnőt is láthatjuk, akinek Rachel Butera pótolhatja a csodálatos hangját.

A széria október 7-én egyórás epizóddal nyit a Disney Channelen, a DisneyNOW-n, és a Disney Channel VOD-on. Persze ez nem lesz olyan sötét, mint a mozifilmek, a kisebbek miatt kell bele a lazább felfogás és a humor, de minden korosztály megtalálja majd benne az értéket.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás