promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljes titok veszi körül az új David Guetta albumot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
David Guetta, bár tavaly töltötte be 50. életévét, a lassítás helyett inkább még magasabb fokozatra kapcsolt. Jelenleg Sia-val közös „Flames” című dalával a rádiós, míg a Martin Garrix és Brooks közreműködésével összehozott „Your Love” című bombájával a dance listákat és a klub közönséget tartja lázban.

Miközben jobbnál jobb felvételei a chartokat ostromolják, a francia legenda a világot járja, és idén egyedülálló módon egyszerre két rezidenciát is magáénak tudhat Ibizán. Túl az ötvenen hihetetlen, hogy elbírja ezt a rengeteg fellépést és stúdiózást egyben, de hát valóban látszik, hogy ez az élete.

Az új rezidencia különleges megnyitójának kapcsán David egy új dallal is jelentkezett, melybe régi barátai és szerzőtársai, a holland Showtek formáció tagjai is becsatlakoztak, a közös kiadvány pedig a „Your Love” címet kapta.

A felsorolt három sláger egészen biztos, hogy helyet kap majd David Guetta 2018. augusztus 31-én megjelenő vadonatúj szerzői albumán, melynek tartalmát és közreműködőinek névsorát teljes titoktartás övezi. Augusztus 27-én viszont egy óriási szabású bulin hull majd le a lepel az anyagról az ibizai Ushuaia klubban.

Guettával idén is találkozhatott a magyar közönség a Balaton Soundon, és előfordulhat, hogy jövőre is visszatér valamelyik nagyobb fesztiválra az új album miatt. Viszont már nem kell sokat aludni, hogy meghallgathassuk.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás