promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Főszerepben: a robot – már a színészeket is lecserélhetik
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Deadline értesülése szerint Tony Kaye legújabb filmjének, a 2nd Born-nak a főszerepét egy valódi robot alakíthatja, akit különböző színésztechnikákkal fognak kiképezni a szerepre. Tony Kaye abban reménykedik, hogy a robot alakításáért megkaphatja akár a Screen Actors Guild elismerését is.

A 2nd Born Ali Atshani vígjátékának folytatása lesz, az első részben Val Kilmer mellett William Baldwin, Denise Richards és Taylor Cole is szerepelt. 

Azt még nem tudni, hogy miként fognak majd a valósgban együtt dolgozni a forgatáson egy robottal, de Kaye szerint bizos, hogy sokkal jobb színész vagy színésznő lesz majd mint a partnerei, akik az első részben is szerepeltek. 

Tony Kaye sokáig reklámfilmesként dolgozott, készített díjnyeres spotokat a Mercedes-Benznek és a Nike-nak, majd 1998-ban elkészítette legismertebb rendezését az Amerikai história X című drámát Edward Nortonnal a főszerepben. A film főszereplője, Derek Vinyard egy neonáci csoport tagja. Az amerikai fehér, angolszász, protestáns felsőbbrendűség eszméit még apja ültette kamaszodó fia fejébe, aki jó tanítványnak bizonyult, és apja halála után csatlakozott a helyi náci csoporthoz. Egy éjszaka brutálisan meggyilkol egy színesbőrű férfit, aki el akarja lopni autóját. Tettért három évre börtönbe kerül, ott azonban szembesül a valósággal. Árja barátaira nem, de afro-amerikai cellatársára annál inkább számíthat. Vinyard miután szabadul a börtönből minden erejével azon munkálkodik, hogy neonáci öccsét, Dannyt jó útra térítse. Edward Norton alakításáért Oscar-díjra is jelölték. 

De mi lesz akkor, ha 2nd Born robotját jelölik majd az Amerikai Filmakadémia elismerésére? Szép új világ jöhet a filmes szakmában.

 (son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás