promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa sírva áradozott Budapestről
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Dua Lipa az Instagramon arról írt, legszívesebben az arcára tetováltatná a budapesti élményeit, egészen pontosan a Sziget nagyszínpadán adott koncertjének légi felvételeit.

Később a Twitteren is megosztotta érzéseit a fesztivállal kapcsolatban. „Úristen. Este én voltam a nagyszínpad fő fellépője, és őrület volt az egész. Bocs, ha elsírom magam” – írta, majd hozzátette brb, azaz be right back, vagyis hamarosan visszatérek.

A teltházas koncert az idei Sziget egyik legjobban várt eseménye volt. A koszovói albán származású angol énekesnő tavaly megjelent, a saját nevét viselő első albuma egy év alatt a világhírig repítette Dua Lipát. New Rules című dala hetekig trónolt a sikerlisták élén, ahogy a Calvin Harris-szel közös One Kiss című szerzeménye is. Díjak egész sorát söpörte be, és ő énekelt az UEFA Bajnokok Ligája kijevi döntőjén is.

A Szigetre így az egyik legaktuálisabb sztárként érkezett, ám ennek ellenére mégis a budapesti volt az első komoly fesztivál, ahol headlinerként léphetett színpadra. Ennek megfelelően rendesen izgult is, még a hangja is elment, ahogy arról az Instagramján hírt adott.

A koncertre persze visszajött a hangja, és a fesztivál egyik legjobb műsorát produkálta, a közönség imádta, és láthatóan Dua Lipa is odáig volt a 75 ezres tömegtől.

Szerencsés csillagállás, amikor egy hirtelen csúcsközelbe került sztár még nem égett ki annyira, hogy rutinból tolja a show-t, vagyis tud örülni annak, hogy szeretik, és őszintén viszontszereti a közönséget. Az angol énekesnővel és a Szigettel láthatóan ez volt a helyzet. 

Erre reflektált Dua Lipa egyik rajongója is a Twitteren. Bejegyzésében két fotót tett egymás mellé, az első két éve készült egy aprócska bár aprócska színpadán, a második pedig a Sziget tízezres tömegét mutatja.
Dua tényleg két év alatt érte el ezt!!! Ez őrület, annyira büszke vagyok rá
– kommentálta a fotókat a rajongó.

Dua Lipa nemrég erősítette meg a hírt, hogy második albumán dolgozik, méghozzá a Britney Spearst, a Backstreet Boysot, Adele-t, Katy Perry-t és Taylor Swiftet is felfuttató slágergyáros svéd producerrel, Max Martinnal. „Amikor csak néhány szabad napom akad, már megyek is a stúdióba – nyilatkozta az énekesnő a Rolling Stone magazinnak. – Ez segít elszakadnom a turnézás körüli fáradalmaktól, és két lábbal a földön tart.”

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás