promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik a 17. Vidor Fesztivál
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A kilenc napig tartó programsorozat központi eleme idén is a tizennyolc előadásból álló színházi előadássorozat lesz. A rendezvények kilencven százaléka ingyenes, amikbe nem tartoznak bele a színházi előadások, azonban két produkcióra annyira nagy volt az érdeklődés, hogy kénytelenek voltak azt kitenni a Kossuth térre. Ezek a „Játékszín ...Tied a világ!” és a Legénybúcsú, ami egy comedy musical. Mint sokan tudják, a színházi előadásokra már nem igen érdemes jegyet keresni, mivel ezeket pillanatok alatt elkapkodják, ez most sincsen másképp.

A Kossuth téri nagyszínpad másik uralkodói a zenekarok és előadók lesznek: Wellhello, Caramel, Pápai Joci, Ferenczi György és Sena is ellátogat Nyíregyházára. A világzenei vonalat a zimbabwei Mokoomba, a román Mahala Rai Banda, az olasz Luca Bassanese képviseli, a nemzetközi szcéna szereplői közül a ciprusi Monsieur Doumani, a francia Duo Montanaro, a román Nadara és az egyesült államokbeli La Peche ad koncertet.

Az esti koncertek után a hazai filmek veszik át a szerepet a főtéren. Óriás LED falon lehet majd megtekinteni a Valami Amerika 3., Lajkó – Cigány az űrben, Kincsem, és a Pappa Pia című alkotásokat.

Mivel Vidor, így a Dumaszínház nagyágyúi is képviseltetik magukat. Önálló esttel érkezik Kovács András Péter, Hadházi László, Mogács Dániel és jön a Comedy Centralon már bemutatkozó Dumaaktuál, ahol Litkai Gergely, Lovász László, Ceglédi Zoltán és Hadházi László is egy színpadon lesz majd.

Az újítások között a gasztronómiai is megmutatkozik, a helyi ínyencségeket kínáló Vidor falut közelebb viszik a központi rendezvénytérhez, az irodalmi programoknak pedig – új helyszínként – a felújított Bencs-villa ad majd otthont.

Persze ez csak a programok töredéke, a teljes kínálatot ide kattintva tudja böngészni.

Vidor Színház Nagyszínpad


Vidor Színház Kamara


Vidor Zene Nagyszínpad


Vidor Zene Kisszínpad


(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás