promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]
Dwayne Johnson, vagyis a Szikla a felszínen kőkemény akciósztár, a mélyben azonban egy mélyérzésű lovag, akinek kedvenc elfoglaltsága, hogy jókedvre derítse az embereket.

Legújabb „áldozata” kaszkadőre, Tanoai Reed volt, aki hosszú évek óta dolgozik már a színész alteregójaként. És mivel a Szikla nem egy Tom Cruise, Reed számos rizikós akciót vállalt már be Johnson helyett, aki úgy érezte, eljött az idő, hogy meghálálja a fáradozásait. Így megajándékozta őt egy európai szemmel már-már abszurd méretű pickuppal. A könnyfakasztó jelenetről természetesen videó is készült.


A színész korábban egy középiskolás lányt lepett meg, aki elhívta őt a szalagavató báljára a Twitteren. S bár Johnson egy forgatás miatt nem tudott részt venni az ünnepségen, hangüzenetben biztosította a lányt róla, hogy ő egy igazán különleges lány, akit nagyon szeret, és meghívta új filmje egy különleges vetítésére.
 

A Szikla profi a hangüzenetekben, emlékezetes, egy miskolci gimnáziumnak is küldött egy rövid videót. A Herman Ottó Gimnáziumban diákigazgató választást tartottak, és az egyik osztály nem bízta a véletlenre, megkeresték a sztárt, aki – a tanulók legnagyobb meglepetésére – válaszolt is. A hollywoodi birtokán felvett videóban ráadásul még a magyar nyelvvel is megpróbálkozott. Ezek után már nem volt kérdés, melyik osztály adja majd az igazgatót.


Johnson híresen nagy szíve azonban nem csak örömöt okoz, vannak, akiket csalásra csábít. Néhány napja bukkant fel egy poszt a Facebookon, amelyben a színész azt ígéri, hogy akik kommentelik és megosztják a posztot, azok közül kisorsol 100 embert, és a nyerteseknek küld 500 ezer dollárt (138 millió forintot). Ám ez az üzenet színtiszta átverés, semmi köze a Sziklához.

A fenti sztorik ismeretében azonban cseppet sem meglepő, hogy sokan bedőltek a trükknek, hiszen ki hinné erről a hatalmas jótét lélekről, hogy nem mond igazat.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás