promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Matt Damon és Ben Affleck újra összefog
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Matt Damon és Ben Affleck együtt nőttek fel, és még most is egy utcában laknak, akárcsak a régi szép időkben, és összejárnak a családdal együtt. A kettejük közötti köteléket valószínűleg semmi sem tudná szétzilálni.

Volt olyan is az elején, hogy Affleck tartotta el Damont, aki otthagyta az egyetemet, hogy színész lehessen. Mint tudjuk, ezután jött egy igazi közös munka, ami mindkettejük számára történelmet írt: ez lett a Good Will Hounting című film, aminek a forgatókönyvéért 1998-ban megkapták az Oscar-díjat.

A duó már 2012 óta együttműködik producerként, mivel megalapították a közös cégüket, a Pearl Street Films-t. Ez is fogja elkészíteni a Fox stúdió számára a mostani történetet, amit a páros kinézett magának.

A The Hollywood Reporter információi szerint egy igaz történetet dolgoznak fel, amiben bemutatnák, hogy az FBI miként csapott le egy bűnszövetkezetre, amelyet egy bizonyos Uncle Jerry működtetett, aki biztonsági főnökként dolgozott annál a cégnél, amely a játékhoz tartozó sorsjegyeket nyomtatta a McDonald's számára. A csalónk, aki amúgy ex-zsaru volt, könnyen nyomon tudta követni melyek a nyerő szelvények.

Jerome Jacobson éveken át kicsempészte a legértékesebb nyereményeket tartalmazó sorsjegyeket, amelyeket aztán ismerőseinek adott, ő maga pedig jelentős részesedést kért a nyereményből. Így több mint 24 millió dollárhoz jutottak hozzá az érintettek.

A forgatókönyvet Paul Wernick-Rhett Reese duó írja, akik a Deadpoolt is jegyzik, szóval a szkriptre biztosan nem lesz panasz. Matt Damon és Ben Affleck azonban nem fog újra együtt játszani, mivel előbbi Jacobsont alakítja majd, utóbbi pedig rendez.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás