promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ferry Corsten - I Love You
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ferry mester nem adja fel a szerelmet, ahogy a klasszikus trance stílust sem. Bátran kimondhatjuk, ő mindig is a műfajon belül maradt, és nem kezdett el nagyon kapálózni az EDM felé. Pedig annyira nagyszerű producer, hogy simán megtehetné, de soha nem akarja meghazudtolni önmagát.

Most is játszott egy kicsit a stúdióban, mivel az I Love You (Won't Give It Up) egy fantasztikus utazás a 90-es évek világába, de közben persze érződik rajta az az igazi Ferrys hangzás, ami annyira jellemzi őt. Ebben nem igazán tudják utánozni, de felesleges is lenne, mivel teljesen a védjegyévé vált. A kollaborációk vagy remixek során is abszolút ki lehet hallani, ha a holland producernek valamiben benne van a keze.

Ferry már csinált amúgy egy I Love You nevezetű dalt, ami az L.E.F. albumra került fel bónusz trackként. Nem mondanánk, hogy ez valamiféle folytatás lenne, mivel az akkori I Love You az elszállós Ferry hangzást és dallamot követi, míg a Won't Give It Up-ot egy nosztalgikus játszótérré alkotta meg a DJ/producer.

Corsten mester nyár elején DIM3NSION-nel fogott össze, hogy megalkossák a Safe with Me című dalt, most pedig önálló munkaként érkezett az I Love You. A Blueprint nevezetű lemez még csak tavaly jött ki, így nincs hír, hogy ezek a muzsikák esetleg valamiféle újdonsült kiadványra kerülnének fel, de ami késik, nem múlik. Addig is élvezzük az új Ferry melódiát! (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás