promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra összeállt a Majka, Curtis, Király Viktor trió
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Lehet szeretni vagy utálni a Majka és Curtis duót, de az tény, hogy meg kellett szenvedniük a sikerért, mert az elején bizony senki sem vette őket komolyan. Szép lassan önerőből felfutottak, maguk mellé állították a közönséget, és ma már tényleg top rapper duóként kell velük számolni.

Hogy Király Viktorral ismét együtt dolgoztak, az a lehető legjobb döntés volt. Alig pár napja jött ki a dal, de a közönség máris megőrül érte. Talán a hozzászólások közül ez adja vissza teljesen az érzést: „Most kövezzetek meg, de nekem ez beadta!”

A videót Elek Péter rendezte, aki már dolgozott együtt Majkáékkal a „Mikor a test örexik” nevezetű klipen. A Füttyös videója Las Vegas legfényűzőbb kaszinóiba repíti a két rappert, Király Viktort pedig egy budapesti panelnegyed kifejező utcáin láthatjuk, ami bravúros kontrasztot teremt a klipben.

A duót most már országszerte mindenhol teltház fogadja. Augusztusban a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Strand Fesztiválon és Balatonfüreden hergelik a hűséges, bulifüggő közönséget, szeptemberben pedig a Budapest Parkban búcsúztatják majd a nyarat. Az utóbbi koncertre mindössze 44 nap alatt elkeltek a jegyek, amellyel Majka újabb országos rekordot döntött meg, igaz, az előző rekordot is ő állította fel. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás