promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkészült a videó is az új Magashegyi Underground dalhoz
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az új dalhoz Szilágyi Fanni és Rónai Domonkos forgattak rendhagyó, a szövegvideó és a klip határain mozgó anyagot. A dal szövegét – a legutóbbi, Itt leszel című számukhoz hasonlóan – ezúttal is Beck Zoli jegyzi, aki megint teljesen más szemszögből közelíti meg a párkapcsolatok örök kérdéseit.

„Számomra ez a dal a társas magányról és az időről szól – nyilatkozta Bocskor Bíborka, a csapat énekesnője. – Arról az időről, amit senki sem tud visszaadni a másiknak. Azért szeretem ezt a szöveget, mert drámai, de mégis nyugodt, azt a lelkiállapotot idézi fel bennem, amikor képes vagyok örülni az idő múlásának.”

A banda a sűrű nyári koncertidőszak ellenére több komoly projektet is útjára indított. Az év végére tervezett „hagyományos” Magashegyi lemez mellett Tóth Krisztina verseiből-írásaiból készítenek dalokat. Krisztinával a MÜPA felkérésére adott akusztikus irodalmi koncertjük munkálatai során dolgoztak együtt. Az első öt szám felvételére nemrég került sor a legendás Pannónia Stúdióban.

Év végén, pontosan december 2-án pedig jön a nagy durranás: hét éve játszott szimfonikus műsoruk teljesen felújított, újrahangszerelt és új dalokkal kibővített változatát adják majd elő a Budapesti Kongresszusi Központban.

Most viszont jöjjön a vágatlan, egysnittes különlegesség: Egytől hétig.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás