promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elektronikus zene a Szigeten
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Joshua Steele, azaz Flux Pavilion tökéletes választás a szervezők részéről az első napi alapozáshoz, hiszen a brit producer-dj-dalszerző az EDM-világ egyik legismertebb figurája, aki ugyanúgy fellép Glastonburyben, mint a Readingen vagy a Coachellán is. Rengeteg nagy előadóval volt már közös projektje, még a The Prodigyvel is, akikkel a Rhythm Bomb című szerzeményt dobta össze.


A Yellow Claw Jim Taihuttu (Jim Aasgier) és Nils Rondhuis (Nizzle) párosából áll. Az amszterdami páros a trap, a moombahton és a dubstep Bermuda háromszögében mozog. Elég csak megnéznünk mit műveltek idén a Tomorrowlanden.


A The Him egy holland producer-DJ-duó, melyet Jeroen Kerstens és Steven Berghuijs alkot. 2013 óta dolgoznak együtt, és egy Tiesto remixversennyel indult a karrierjük. Azóta számos dalt készítettek együtt, mely közül talán a legismertebb talán a Feels Like Home. Legfrissebb munkájuk egy Avicii-dal remixe, a Without You.


A Billboard szerint Sam Feldt a modern house szupersztárja: hát igen, az 1993-as születésű, deep house-ban utazó holland producer 2015-ös első nagy sikere, a Give Me Love óta nem tud mellényúlni.


Above and Beyondék trióját nem kell bemutatni a trance rajongóknak, akik már 2000 óta ontják magukból a jobbnál jobb remixeket és zenéket. Eddig négy stúdióalbumot tettek le az asztalra, és még az OceanLab projektjükkel is készítettek egy külön lemezt. Heti rádióműsoruk a Group Therapy legnagyobb sztárjait is felvonultatják majd az este folyamán: itt lesz Grum, Seven Lions és a progressive trance igazi álompárosa, Gabriel and Dresden is. Erről az estéről majd mi is hozunk kritikát nektek.


Az idén 28 éves párizsi dj-producert, Michael Calfan-t Bob Sinclair fedezte fel még tíz évvel ezelőtt, azóta csak írja azokat a house slágereket, amelyeket mindenki ismer, csak nem feltétlenül tudod, hogy Calfan írta. Ilyen például a Prelude, a Nobody Does It Better vagy a mindent vivő Treasured Soul.


Az indiai felmenőkkel rendelkező kaliforniai Niles Hollowell-Dhar már egyáltalán nem volt ismeretlen az elektronikus zenei világban, amikor 2014-ben elindította electro house szóló projektjét KSHMR néven, és rögtön a csúcson nyitott, hiszen egyrészt Tiësto konferálta fel debütáló szettjét a miami Ultra Music Festival közönségének, másrészt vele és Vassyllal közös munkájának gyümölcse, a Secrets azonnal meghódította az EDM-listákat. A siker azóta is töretlen, amit mi sem bizonyít, mint ez az idei nagyszínpados Ultra Festival-felvétel.


A Hollandiából érkező Don Diablot nem nagyon kell bemutatni senkinek, mivel már egy igazi márkanév az elektronikus zenei piacon. A dallamos house rajongói valószínűleg már alig várják a szettjét. Diablo nem csak DJ/producer, ő a Dance4llife első számú nagykövete, mely a HIV megelőzésében nyújt segítséget a harmadik világban élőknek, de egy rákkutatással, megelőzéssel foglalkozó szervezet munkáját is segíti.


A nemzetközi e-világban egyik legismertebb hazai csapat, a StadiumX elsősorban progresszív house-felvételeiről ismert: először Taylr Renee énekesnővel közös számukkal a Howl at the Moonnal kerültek be a köztudatba. Ez a szám elérte a Beatport toplista első helyét, és a legtöbbet játszott track volt a 2014-es Ultra Music Festivalon. Dolgoztak már Nicky Romeróval, Tom Swoonnal, a Rico and Miella duóval. Valószínűleg most is egy klasszikus de igen csak masszív szettel érkeznek majd.


Az Aréna záró bulijának egyik fellépője az ElRow-ban rezidens kanadai páros, az Art Department, amely boiler roomokról a Burnin Manig bármilyen méretű helyen végigtáncoltatja az éjszaka csapatóit. Az ElRow másik kiemelkedő figurája, a madridi születésű DJ-producer fiatalember, De La Swing, aki leginkább technóban és tech-house-ban utazik, mint ahogy a lent látható szett is bizonyítja.


Szóval a Bacardí Aréna a legjobb elektronikus zenei előadókat igyekszik felmutatni, a lenti képen azért még mutatjuk a teljes kínálatot, hogy mindenki meg tudja találni a kedvencét.

bacardiarena18

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás