Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az Aranyélet beveszi Amerikát

Az Aranyélet beveszi Amerikát

Zene, Film & Kultúra

Az Aranyélet beveszi Amerikát

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:17
A Salte.com összesítése szerint az Egyesült Államokban a többszörös díjnyertes Aranyélet olyan sorozatok mellett kerül be az HBO kínálatába, mint az Animals, a Hard Knock vagy a Random Acts of Flyness.

Az Aranyélet látható lesz a sima HBO-n, az előfizetés mellé járó HBO GO-n illetve a kábelelőfizetés nélkül is rendelhető HBO NOW-n, magyarul, angol felirattal.

A magyar HBO saját fejlesztésű sorozata, az Aranyélet idén ősszel ér a végéhez. A Miklósi család életének története pár hónappal a második évad eseményei után folytatódnak.

Miklósiék végre azt az aranyéletet élhetik, amire mindig is vágytak. A Dunakanyarhoz költöznek, ahol Janka (Ónodi Eszter) versenybe szállt a polgármesteri címért, Attila (Thuróczy Szabolcs) pedig legjobb barátjával, a milliárdos Gáll Ferenccel (Végh Zsolt) egy óriási beruházást készül nyélbe ütni. Gyerekeik is helyes útra tértek: Márk (Olasz Renátó) bartnőjével, Biankával (Staub Viktória) saját vállalkozást vezet, Mira (Döbrösi Laura) pedig gyakornokoskodik, és közben készül az egyetemre. De újra bebizonyosodik, Miklósiék életében a harmónia csak látszat, a felszín alatt továbbra is folynak az indulatok.

Az Aranyélet utolsó évadát ezév októberében mutatják be itthon, de addig az HBO csatornán újra látható a sorozat előző két évada, így ha valaki eddig nem látta a korábbi epizódokat, a most vasárnaponként pótolhatja.

(son)