promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]A Salte.com összesítése szerint az Egyesült Államokban a többszörös díjnyertes Aranyélet olyan sorozatok mellett kerül be az HBO kínálatába, mint az Animals, a Hard Knock vagy a Random Acts of Flyness.

Az Aranyélet látható lesz a sima HBO-n, az előfizetés mellé járó HBO GO-n illetve a kábelelőfizetés nélkül is rendelhető HBO NOW-n, magyarul, angol felirattal.

A magyar HBO saját fejlesztésű sorozata, az Aranyélet idén ősszel ér a végéhez. A Miklósi család életének története pár hónappal a második évad eseményei után folytatódnak.

Miklósiék végre azt az aranyéletet élhetik, amire mindig is vágytak. A Dunakanyarhoz költöznek, ahol Janka (Ónodi Eszter) versenybe szállt a polgármesteri címért, Attila (Thuróczy Szabolcs) pedig legjobb barátjával, a milliárdos Gáll Ferenccel (Végh Zsolt) egy óriási beruházást készül nyélbe ütni. Gyerekeik is helyes útra tértek: Márk (Olasz Renátó) bartnőjével, Biankával (Staub Viktória) saját vállalkozást vezet, Mira (Döbrösi Laura) pedig gyakornokoskodik, és közben készül az egyetemre. De újra bebizonyosodik, Miklósiék életében a harmónia csak látszat, a felszín alatt továbbra is folynak az indulatok.

Az Aranyélet utolsó évadát ezév októberében mutatják be itthon, de addig az HBO csatornán újra látható a sorozat előző két évada, így ha valaki eddig nem látta a korábbi epizódokat, a most vasárnaponként pótolhatja.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás