promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Mission: Impossible 6 aranyérmes Amerikában
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Hihetetlen belegondolni, hogy 20 éves a Mission: Impossible franchise, és még így is tud újat mutatni. A másik meg az, hogy Cruise valahogy jobban teljesít 56 évesen, mint fiatalkorában, elég csak belegondolni, milyen dolgokat csinált meg kaszkadőr nélkül a film kedvéért. Amíg tudja és élvezi, addig a hetedik részben is be fogja vállalni, mert ezek után kizárt, hogy leálljanak vele.

A kritikusok úgy látják jelenleg, hogy a Misson: Impossible hatodik része a nyár igazi nyertese lehet, és mindenhol pozitív visszajelzést kap. Ilyen is ritkán szokott lenni, hogy egy filmes sorozat az idő elteltével egyre jobb lesz.

Az iparági szakemberek becslése bejött, az akció-thriller 61,5 millió dollár (17,1 milliárd forint) bevételt hozott a bemutató-hétvégén több mint 4300 észak-amerikai moziban. A sorozat legjobb nyitányát eddig a második rész tudta hozni 57,8 millió dollárral, ez ugyebár még 2000-ben volt. Tehát inflációval és hajszálnyival, de nyert a hatodik rész.

Ebben a cikkben arról írtunk, hogy Tom Cruise-nak gyerekjáték az, ami után mások rémülten káromkodva összecsinálják alsójukat.

Amúgy ez is a legdrágább M:I epizód, mivel a Paramount stúdió 178 millió dollárt pumpált a filmbe, így kell is, hogy jól teljesítsen. Nálunk ugyebár még ezen a héten fogják bemutatni, és biztosan erős lesz Európa szerte is a nyitás.

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba nagyon visszaesett, de 15 millióval befutott a második helyre. Amerikában 70,4 milliós bevételnél tart, míg világviszonylatban 120 millió dollárnál.

A bronzérmet a Denzel Washington féle Védelmező 2 szerezte meg 14 millióval, amúgy összbevételben már 62 milliónál tart. Ezt nálunk augusztus 16-án fogják bemutatni, szóval itt sem érdemes még nézni a világbevételt.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás