Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett David Guetta legújabb dala

Megérkezett David Guetta legújabb dala

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett David Guetta legújabb dala

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:24
Anne-Marie-t a Rudimental zenekar oldalán ismerhette meg a közönség, az igazi áttörést azonban a Clean Bandittel közös gigasláger, a „Rockabye” hozta meg számára, mely Nagy-Britanniában az elmúlt 22 év legsikeresebb toplista vezető felvételévé vált. Különleges karakterével, ösztönös színpadi jelenlétével és jobbnál jobb dalaival hamar kivívta a szakma és a közönség elismerését, miközben olyan szóló slágerekkel brillírozott, mint a „Ciao Adios”, az „Alarm” vagy a „Heavy”.

Megjelenései azóta is töretlen sikereket érnek el: a több százmillió megtekintésnek örvendő „FRIENDS”, a nosztalgikus „2002” és „Let Me Live” című megakollaboráció egyértelműen belopták magukat a rajongók szívébe.

A szőke tehetség idén jelentette meg első albumát, a „Speak Your Mind”-ot, amely eddig 1,2 millió példányban kelt el világszerte, és ezzel Anne-Marie-t a legtöbb eladással büszkélkedő új előadójává tette a szigetországon belül. Az énekesnő jelenleg Ed Sheerant kíséri európai aréna turnéján mint állandó vendégfellépő, David Guetta pedig hetedik stúdióalbumát készíti, amelynek várható megjelenése szeptemberben lesz.

Anne-Marie egy csodálatos előadó. Nagyon büszke vagyok erre a dalra, és örömömre szolgál, hogy végre a nagyvilággal is megoszthatom

– nyilatkozta Guetta.

Vessük is bele magunkat a tipikus nyári slágerbe, és élvezzük Guetta ütemeit, na meg Anne-Marie csodás hangját: Don’t Leave Me Alone.

(Torony)