promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem énekelek tovább, amíg itt bűzölög ez a hal”
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A spanyol Benicassim fesztiválon lépett színpadra Liam Gallagher a hétvégén. Épp belekezdett a Cigarettes and Alcohol című számba, amikor a közönségből valaki hozzávágott egy halat. Az énekes abbahagyta az éneklést, és az ismert szofisztikált stílusában tanította jó modorra az elkövetőt. 

„Melyik faszfej dobott egy halat ide? Rohadt büdös, undorító hal. Idefigyelj ember, végül is nem olyan kibaszott rossz ez. De ne dobálj halat a színpadra. Láttam már ennél a szarnál sokkal rosszabb dolgokat, rendben? Nem éneklem tovább a dalt, amíg itt bűzölög ez a hal” – zárta az előadását Gallagher. A közönség szerencséjére az egyik roadie vette a lapot, és eltakarította a tengeri élőlényt az énekes közeléből, így folytatódhatott a koncert.


A hallal megkínált előadó a napokban egy másik semmivel sem kevésbé sikamlós ügy miatt került a hírekbe.

Liam néhány napja Twitter-üzenetben szólította fel a bátyját, hogy ássák el a csatabárdot, és hozzák újra össze az Oasist. „Föld hívja Noelt – írta. – Hallom, olyan koncerteket nyomsz, ahol az emberek nem ihatnak. Ez a legbizarabb dolog, amit valaha csináltál, de én elnézem neked, hozzuk össze újra a NAGY O-t, és ne szarakodjunk. A piát én állom.”

A szokatlanul békülékeny hangnem hatására a rajongók már reménykedni kezdtek, ám a válasz addig váratott magára, míg Liam lemondott a dologról, és odabiggyesztette a posztja végére, hogy „ezt nemnek veszem”.

A két testvér viszálya régi történet. Az Oasis, a kilencvenes évek meghatározó pop-rock zenekara 2009-ben éppen azért oszlott fel, mert a testvérpár tagjai már nem bírták elviselni egymást. A düh és a gyűlölet a közös zenélés után sem csillapodott, a szeretetük kifejezéseként Kim Dzsong Unhoz és Donald Trumphoz hasonlítgatták egymást. Noel pedig hangsúlyozta, nincs a világon frusztráltabb ember az öccsénél.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás