promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Négy epizód erejéig folytatódik a Star Trek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ősszel az amerikai CBS csatorna streaming szolgáltatásának programján lesznek látható az űrszekerek új történetei. A hírt CBS a San Diegó-i Comic-Con szórakoztatóipari vásáron jelentette be. A Star Trek: Short Treks havi egy 10-15 perces epizóddal jelentkezik majd. Az egyes részek teljes, befejezett történetet mesélnek el.  

„A rövid részek kapcsolódnak majd a tavaly kezdődött Star Trek: Discovery tévésorozathoz, amelynek mindjárt kész a második évada” – mondta el Alex Kurtzman, aki Star Trek, a Sötétségben – Star Trek és a Star Trek: Mindenen túl című filmeket executive producerként, illetve az első kettőt forgatókönyvíróként is jegyzi. Ő lesz az új széria fő kreátora. De úgy hírlik, hogy Kurtzman a Star Trek: Az új nemzedékből is készítene egy friss verziót, méghozzá magával Picard kapitánnyal, vagyis Patrick Stewarttal a főszerepben. 

A tavaly bemutatott Discovery időben az első Enterprise kalandjai előtt játszódik és a sorozat cselekménye a Föderáció és a Klingonok megismerkedését, illetve és első konfliktusát fogja elmesélni. A főszereplőket a The Walking Dead Sashajaként ismertté vált Sonequa Martin-Green, Michelle Yeoh, Doug Jones, Anthony Rapp, Chris Obi és James Frain játssza. 

Az Enterprise csillaghajó kalandjairól szóló eredeti Star Trek-sorozat 1966-ban debütált az amerikai televízióban. A sorozat alkotója a néhai Gene Roddenberry volt, James Kirk kapitányt a T. J. Hookerből ismert William Shatner, vulkáni első tisztjét, Spockot Leonard Nimoy játszotta. A sorozatot számos további tévészéria és film követte.

A CBS júniusban jelentette be, hogy a Star Trek-sztori újabb sorozatokkal, minisorozatokkal és animációval bővül a Kurtzmannal kötött produkciós szerződés keretében.

(son)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás