promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most már előzetes is van a Glasshez
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nálunk 2017 januárjában mutatták be a Széttörvét, amivel Shyamalan mester visszatért a helyes útra, és egy fantasztikus horror thrillert tett le az asztalra. Végül a 9 millióból készült alkotás 278 milliót tudott hozni a konyhára. Ehhez persze kellett James McAvoy fantasztikus alakítása is.

A rajongók már rögtön a film végén tudhatták, hogy fog jönni egy harmadik rész. A Széttörve végén ugyebár feltűnik A sebezhetetlenből Bruce Willis, aki mint végül kiderült, nem csak egy cameora ugrott be, hogy visítozzanak a nézők, hanem hogy Shyamalan összekapcsolja a történetet. Az író-rendező valószínűleg nagyon bízott az alkotásában, mert akkor nem csinálta volna meg ezt a lépést.

A film címe „Glass” lesz, vagyis egyszerűen „Üveg”.

Talán sokan emlékezhetnek A Sebezhetetlenből Samuel L. Jackson által alakított karakterre, Mr. Üvegre. Természetesen agytröszt háttérben irányító gonoszként ő is visszatér a zárásra, de a Széttörvéből is újra láthatjuk Anya Taylor-Joy karakterét.

Ahogy a mostani előzetesek többségét, ezt is a Comic Conon mutatták be, de amúgy képeket már eddig is láthattunk a filmből, amiket a rajongók kellőképpen szét is boncoltak. Annyi biztos, hogy nagyon kell a moziknak egy ilyen szuperhősfilm, ami végre valami újat tud adni, és nem a szokásos köröket rója. Shyamalan úgy néz ki tökéletesen alakította ki ezt a sötét univerzumot, és remélhetőleg méltó pontot tesz a sztori végére.

A három különleges karakter egy pszichiátrián találkozik. Itt Sarah Paulson alakítja a pszichiátert, aki azért kezeli főszereplőinket, mert szuperhősnek képzelik magukat. Persze nem is sejti, hogy mennyire igazuk van. Végül hármuknak bizony össze kell csapnia…

A Glass 2019. január 17-én érkezik a magyar mozikba.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás