promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Búcsúzott a Campus Fesztivál
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nagyfesztiválhoz méltóan a Campuson is több mint 200 koncertet tombolhattak végig a látogatók. A legtöbben a Scootert nézték meg, de a pénteki nap is erős volt, amikor a Tankcsapda és a Punnany Massif lépett fel, a zárónapon pedig teltházas nézőtér előtt koncertezett Ákos és az amerikai R&B énekes Akon is.

A szervezők igyekeztek kielégíteni az underground irányvonalat, így fellépett például R3hab vagy a Sigma is, akiknek a fellépésére szintén rengetegen voltak kíváncsiak.

Természetesen itt sem csak a zenéé volt a főszerep, sokan kíváncsiak voltak Családok Éve Ligetre, vagy az Egyetem Térre, de voltak színházi előadások, és irodalmi sátor is.

Évről évre fontos célja a fesztiválnak a társadalmi szerepvállalás, a jótékonyság, a nagyerdei környezet megóvása. Most a Nagyerdei Kultúrparkkal közösen a Dreamnight rendezvénysorozathoz csatlakoztak: a fesztivál szervezői adománygyűjtő számlát nyitottak, az így összegyűlt 4 millió forint már jó alap, hogy az ebből szervezett nagyszabású programmal feledhetetlen élményt szerezzenek a hátrányos helyzetben lévő kisgyermekek számára.

A Nagyerdő, a Nagyerdei Stadion, a Nagyerdei Víztorony, a több száz világító installáció és buli helyszín páratlan környezetet teremtett a debreceni eseménynek. A takarítás és bontás vasárnap reggel elkezdődött, hogy a Nagyerdei Stadion környezete rövid időn belül eredeti állapotába kerülhessen - mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

A szervezők jövőre azt tervezik, hogy kibővítik a fesztivált, lenne egy Campus gyerekeknek, mint mondjuk a Generali Gyerek Sziget, de ez kezdetben még csak a vidámparkról szólna. Jönne még a Campus Art, aminek a nevében is benne van, hogy a művészetet helyezné a középpontba, mindenfélét a poptól az alternatívig.

Még mindig beszélnek arról, hogy a nagyszínpadot be kellene vinni a stadionba, de lehet ebből 2019-re sem lesz semmi. A szervezők biztosak abban, hogy nagyobb neveket akarnak hozni, de ahhoz bizony több embert is kell beengedni. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás