promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Na, melyik McConaughey filmet választanád?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
White Boy Rick

Haladjunk sorrendben, ugyanis szeptember 21-én debütál a White Boy Rick című film. Sajnos magyar bemutatóról még nincsen hír, de ki van zárva, hogy ne kerüljön a mozikba ez az alkotás valamikor.

McConaughey olyan őrült, mint Christian Bale, képes nagyon lefogyni, majd visszahízni egy-egy szerep kedvéért. A Dallas Buyers Club után most ismét le kellett adnia jó pár kilót egy életrajzi krimihez, bár hozzá kell tenni, itt nem főszereplő lesz.

A középpontban Ricky Wershe Jr. karaktere áll, akit Richie Merritt alakít majd. Ő volt az egyik legfiatalabb drogdíler, aki eljutott egészen a csúcsig, majd az FBI besúgója lett.

Főszereplő ide vagy oda, McConaughey valószínűleg bejelentkezik vele egy legjobb mellékszereplős Oscar jelölésért. Tudjuk, már megint egy drog film, de ennek ismét meglesz a saját maga egyénisége, ami fantasztikussá teszi majd.


Serenity

Na, a Serenitynek lesz magyar bemutatója, méghozzá hivatalosan október 18-án. Már magyar címet is adtak neki, Vihar előtt néven fog futni az alkotás.

Itt McConaugheyhez a szintén Oscar-díjas Anne Hathaway csatlakozik majd. Akinek szöget ütött volna a fejébe, miben játszottak együtt anno, akkor segítünk, hogy a Csillagok között volt az. Itt most egy vérbeli thrillerben kell bizonyítaniuk, ami amúgy első ránézésre elég vérszegénynek néz ki.

McConaughey a szerepe szerint egy kiégett hajóskapitány lesz, Hathaway egy zaklatott nő a múltjából, aki hidegre akarja tenni a férjét, aki terrorizálja őt. Meglátjuk az író-rendező Steven Knight miként tudja hozni a feszültséget.

Hogy minden a helyén legyen, abban segít Diane Lane, Jeremy Strong és a kétszeres Oscar-jelölt Djimon Hounsou is.

Ha választani kellene, akkor legyen mindkettő. A White Boy Rickben fantasztikusan fog játszani McConaughey, a Vihar előtt azonban olyan régimódi thriller lesz, amit mindig jó megnézni. Utóbbinak mi a hivatalos angol előzetesét mutatjuk, aki a magyarra kíváncsi, ide kattintva éri el. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás