promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miskovits mindenhol, és sehol sem
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Miskovits Marcinak nagy vágya vált valóra a tavalyi évben, hiszen az addig főleg műsorvezetőként ismert fiatal srácnak lehetősége nyílt bemutatkozni hip-hop előadóként. Természetesen így sikerült belépnie egy teljesen megosztó rivaldafénybe, amire valószínűleg ő maga is számított.

A trap vs. hip-hop keverék igazán kiaknázatlan terület volt, így ByeAlex és Schmidt Gergő, vagyis Tembo összehozta a Senkise duóját. Azt kell mondjuk, ez tényleg minőségi lett, és teljesen magyarosítani tudta egy kicsit a stílust, méghozzá olyan népszerűséggel, hogy rengeteg ütős koncertet tudtak belőle összehozni országszerte. Amúgy aki benne van a témában, az tudja, hogy az AK26 is valami ilyesmit képvisel, legalábbis mostanában. Nos,a Senkise vagy az AK projekt azért jó, mert nem tűnik paródiának (olykor persze az), míg Miskovits Mindenhol című dala már teljesen a mélybe zuhan, pedig jól indult a dolog.

Nos, Marci legjobban sikerült dala a közönség szerint a Veletek című lett, ahol jó megtekintés, és hatalmas lájk halmaz jött össze, persze negatív szavazatok azért itt is voltak. A Városkép című nóta is hozta magát, de itt már közeledett az 50%-os arány, de csak közelítette, azonban a Budapest nevezetű muzsikánál már szinte össze is jött a dolog. Az új dal a ”Mindenhol” már megkapta a kiütést, és az autotune mindenhol iszom, még a bezárt Shell kútnál is több dislikeot kapott, mint likeot. Már csak az adná meg neki végleg a kegyelemdöfést, ha kapna egy Dancsó Péter vidit, aki az AK26 rendszerét és videóit is imádja boncolgatni.


Sok ”előadó” van, aki nem a mélységet keresi, egyszerűen csak szeretné megfogni a magyar fiatalokat, valamilyen hozzájuk szóló zenével. Miskovits úgy próbál ebbe betörni, hogy műsorvezetőként is megosztó személyiség, így meg igazán nehéz dolga van. Ettől még a Mindenhol tényleg egy rossz zene, nem csak szerintem, a hallgatóság többsége szerint is. (Torony)

YouTube zenekritikusok, alias kommentelők:

- A mai zenei kornak megfelelő fos lett. Bocsi mert amùgy bìrlak,sokkal több van ettől benned,de ez csak az èn vèlemènyem. Tovàbbi sok sikert. Peace

- Felejtsd el ezt az amerika rap kopit...szarul áll

- Nah ez nagyon pacek lett csak így tovább Marci negatívokat meg szard le csak irigyek :)

- Nagyon silány

- Nagyon azt akartad hogy amerikai legyen még jó hogy csak akartad sosem leszel egy Migos ... mondjuk ilyen külsővel meg beállítottsággal nem tudom miért kell rajnak mutatkozni öt éve még otthon homokoztál emlékezz a homok ízére kisgyerek...

- Rég hallottam ekkora sz@rt. Mindenképp ott a helye a trash zenék listámon.

- NEM ÉS Nem!!! Ismét NEM csalódtam Marciban! Nagyon jó lett ez is! Bármihez nyúl arannyá változik! Persze könnyű neki,hisz Őstehetség!! Érti a dolgát s laza könnyed szórakoztató stílusára oda kell figyelni! Nagyon rég vártam már,hogy végre legyen egy olyan sztár Magyarországon,aki le is tesz valamit az asztalra! Végre itt van közöttünk! Az Urat úgy hívják: Miskovits Marci!!!!

- Tesó ezt FELEJSD EL!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás