promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az Overlord előzetese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha a II. világháború még nem lenne elég sötét, ott van még a rengeteg misztikus dolog arról, hogy a nácik miként kísérleteztek. Ezeket valóban csinálták, de persze nem tudtak kimondott sikereket elérni benne. Hát, az Overlord belép a fantázia világba,és itt bizony össze tudják hozni a dolgokat.

J.J. Abrams nem hiába akarta meglovagolni a témát: sci-fi, misztikum, félelem, tehát a második világháborús alap sémák szépen fel vannak borítva. A Paramount stúdió is sok potenciált látott az alkotásban, így áldásukat adták rá, ami nem egy tipikus ZS kategóriás nácis zombis film lesz. Már az előzetes elején is láthatjuk, milyen zseniális akciókkal találkozhatunk. Utána persze következik a teljes para.

A történetben a hőseink a normandiai partraszállás éjszakáján zuhannak le. Ezután valószínűleg jobban örülnének, ha német katonákkal kellene viaskodniuk, de sajnos az vár rájuk, amit megalkottak, és az bizony félelmetesebb egy temérdeknyi náci csapatnál is.

A főbb szerepekben Jovan Adeptet, Wyatt Russellt, Bokeem Woodbinet és Jacob Andersont láthatjuk. Jelenleg úgy néz ki, hogy november végén hazánkban is beülhetünk majd a filmre, addig viszont jöjjön az előzetes! Ha hozza a szintet, akkor az ősz egyik legjobb filmje lesz. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás