promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus dalt rakott össze Zoli Vekony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Fonogram-díjas zenei producer korábban Vekonyz néven futott, de most már teljesen kiírja, hogy ő bizony Zoli Vekony. A Moments egy könnyed lüktetésű track lett, ami bármikor el tud lazítani bárkit, főleg ha meghalljuk a vokált, amiért a zseniális és érces hangú James Cash felel.

A szenvedélyes elektro balladaként induló szám egy ütős dance számként teljesedik ki, masszív hangzással és erőteljes droppal. A kifejezetten chill kompatibilis dalhoz egy igazán hangulatos klip is készült, amiben Zoli egy szkafanderben bújva vállalta a főszerepet. A Marsra szánt szerkóját természetesen a kávézóban és a sarki fűszeresnél is magán tartja.

„Szeretem amikor egy produkcióban több alkotó ízlése keveredik, ezért esett a választás a rock világából jött James D. Cash-re. Miután a kiadó rábólintott a klip koncepciójára, a legnagyobb problémát a megfelelő űrruha beszerzése jelentette. Végül kiderült, hogy nemsokára hazakerül az az űrruha, amit a National Geogrpahic - Mars c. sorozatában is használtak, így megoldódott a dolog” nyilatkozta Zoli a dalról és a videóról.

A tehetséges DJ/producer megjelenései több milliós nézettségnek örvendenek YouTube-on és a nemzetközi dance szcénában is beindították a hanghullámokat. Erre hazánk legrangosabb zenei díjátadója, a Fonogram is felfigyelt, így 2015-ben Zoli vihette haza a legjobb hazai elektronikus hangfelvételéért  járó szobrot. A "The Way I Do" több mint 1,2 millió megtekintésnél tart, amit a fél millió kattintást generált "Finally" és a Calidorával közös "In My Mind" című slágerei követtek. Korábbi felvétele a tavaly októbert megjelent "Say Say", amelynek izgalmas instrumentális témája és tüzes dropja a itthoni és a külföldi klubok táncparkettjén is megállta a helyét.

De most jöjjön az új dal, a Moments, kezdődjön a Zoli Vekony féle utazás és agykikapcsolás. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás