promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Punnany 15: születésnapos a csapat
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Punnany az ünneplést már a májusban kiadott PMXV nevezetű albummal elkezdte. Ezen a 15 legjobb dalukat igyekeztek összeszedni, persze nem csak best of szinten, hanem próbáltak kicsit új hangzást is építeni a számok köré.

A születésnap most a Parkos fellépésükkel folytatódik, amit nagyon különlegessé akar tenni a rajongók számára a banda. Igazi, hamisítatlan karneváli hangulattal készülnek, amiben szamba-táncosok, rengeteg ütős, és persze meglepetés sztárvendégek lesznek segítségükre. Az első ezer érkezőnek valamilyen különleges ajándékban is lesz része, szóval érdemes minél hamarabb a helyszínen lenni.

A Punnany Massif tehát eddig soha nem látott színes kavalkáddal készül, hogy a szülinap mellett méltóképp ünnepelhessék huszonegyedik parkos bulijukat. Ezzel igazi rekorderek, hiszen azon kivételes csapatok közé tartoznak, akik szezononként legalább három koncerttel szórakoztatnak a Budapest Parkban, és ezzel összességében a legtöbb embert mozgatják meg hosszú évek óta Európa egyik legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó koncerthelyszínén.

A zenekar kezdetek óta ad itt rendre tömegeket vonzó, kivételes atmoszférájú koncerteket, ahová évről évre egyre többen járnak csodájára annak az örömzenélésnek, amit a srácok az élő hangszerekkel varázsolnak.

Jegyeket még lehet kapni, de érdemes sietni, aki nem akar lemaradni. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás