Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

AWS: befutott a legújabb dal

AWS: befutott a legújabb dal

Zene, Film & Kultúra

AWS: befutott a legújabb dal

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:18
A májusi lisszaboni dalverseny után sem volt megállás a modern metált játszó ötfős bandának. Amellett, hogy hatalmas koncertet adtak a Budapest Parkban az Apey & the Pea zenekarral több ezer ember előtt, zavartalanul folytatták vidéki klubturnéjukat és belevágtak a fesztiválszezonba is, miközben egy pillanatra sem álltak meg az új lemez munkálataival, ami idén októberben fog megjelenni. Az albumra természetesen felkerül a nagysikerű, Eurovíziót megjárt Viszlát nyár, de az új single is, a Hol voltál?

A csapat amúgy az Eurovízión csak 21. lett a 26-os mezőnyből, de mint tudjuk, itt egyáltalán nem ez számít a dalversenyen. Fontosabb, hogy a magyar dalok folyamatosan a döntőbe tudnak jutni, és ezzel együtt még nagyobb ismertségre tudott szert tenni a zenekar külföldön is. Jöttek is a felkérések szép számmal, ezért is nem volt levegővételnyi idejük sem a tagoknak.

A klip képi világát Bessenczi Richárd álmodta meg, aki hétköznapi embereket állított szembe a zenekar tagjaival - ahogy egymás számára észrevétlenül léteznek a tehetetlenségben.

A ”Hol voltál?” élő premierjére már nem kell sokat várni: július 18-án a Barba Negra Trackben ad önálló koncertet a zenekar, ahol most először ez a dal is elhangzik majd, és valószínűleg majd még bele fognak csempészni pár új teszt számot a repertoárba a fiúk.

Ezután folytatódnak a nyári kalandok, amik közül a július 18-i koncert után az augusztus 3-ai németországi Wacken Open Air fesztiválos fellépésük lesz a kiemelt dátum - ide a szervezők az Eurovíziós szereplése alapján hívta meg az AWS-t, ami alatt folyamatosan támogatták a srácokat a fesztivál stábja közösségi oldalain. (Torony)