promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith a Lánchíd tetején állt neki táncolni
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

[[video]]A kanadai rapper Drake és az insta influenszer, The Shiggy Show által kitalált #InMyFeelingsChallenge kezdeményezés lényege, hogy furábbnál furább helyzetekben és helyszíneken kell táncolni Drake In My Feelings című számára.

Will Smith, aki épp a Gemini Man cím sci-fit forgatja Budapesten, csak kisétált a szállodájából és a Lánchídra mászott fel, hogy teljesítse a kihívást, bár úgy látszik, a rapper-színész kicsit kényelmetlenül érezte magát a magasban. A videót Twitter oldalán osztotta meg:
 

 

Last day in Budapest. I woke up #InMyFeelings I’ma Keep It ?... I was TERRIFIED up there. That’s why my dance moves is all STIFF! Haha #InMyFeelingsChallenge #DoTheShiggy . ?: @jas @aidan @aaronjonferguson

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2018, időpont: 10:25 (PDT időzóna szerint)

 

 

 


Május közepe óta tart a Gemini Man forgatása, a filmet Ang Lee, a tajvani származású, kétszeres Oscar-díjas filmrendező készíti, akit többek között a Tigris és sárkány, a Túl a barátságon és a Pi élete című filmek révén ismerhetünk.

A Gemini Man egy visszavonulóban lévő ügynökről szól, akit saját fiatalabb klónja próbál meg eltenni láb alól, a tervek szerint 2019 októberében lesz majd látható a mozikban. Will Smith mellett szerepel a filmben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, és Benedict Wong is.

(son)

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás