promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét lesz Nagy Utcaszínház a Szigeten
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ez tényleg egy katasztrófafilm lesz a levegőben: drámai filmes trükkök, vizuális effektek és lélegzetelállító légi akrobatika egyesül az előadásban, mely egy ökológiai krízishelyzetet mutat be. A produkció napjaink egyik legsürgetőbb problémáját, a klímaváltozást dolgozza fel látványos és humoros formában.

„Igyekszünk felhívni a figyelmet a Love Revolution kiáltványunkban megfogalmazott, társadalmunkat sújtó problémákra, így – többek között - környezetünk megóvásának fontosságára. Ez az előadás a klímaváltozást helyezi középpontba sokkoló formában bemutatva annak veszélyeit. A cselekmény a koppenhágai Klímakonferenciától indul, majd igencsak felgyorsulnak az események és bajba kerül Földünk jövője – mesélte Kardos József programigazgató.

A Sziget igyekezett megoldani, hogy mindenki láthassa a produkciót, mivel a Wired Aerial Theatre minden nap fellép majd a Nagyszínpad programjai után.

Az állak a Mastercard Színpad by A38 melletti réten eshetnek le, ott kell majd keresni a produkciót, melyben aktív szerepet kap egy 100 tonnás daru. Ez 7 méter magasra húzza fel a 100 m2-es színpadot, mely az előadás során emelkedik fel és alakul át vetített háttérré. Az As the World Tipped, vagyis az „Ahogy a világ kibillent” című előadás teljes installációját és a levegőben lógó akrobatákat 8 db 1 tonnás ballaszt tartja egyensúlyban.

A videóban kapunk egy kis ízelítőt, de azzal valószínűleg mindenki egyetért, hogy ezt élőben kell látni. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás