promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Mondhatnánk, hogy megint elgurult Johnny Depp gyógyszere, de igazából, pont hogy nem gurult el: bevette az összeset. A színész nemrég egy interjúban megkapó őszinteséggel mesélt róla, milyen mélyre süllyedt az elmúlt években, most pedig kiderült, mit is jelent ez a gyakorlatban.

Depp tavaly áprilisban a City of Lies című, a Notorius BIG meggyilkolásáról szóló film Los Angeles-i forgatásán dobta el újra a józan eszét. A gyanú szerint a színész komoly mennyiségű alkoholt drogokkal igyekezett lent tartani, a kombó pedig meg is hozta a kívánt hatást. Depp üvöltözve tombolt, majd megütötte a stáb egyik tagját, Greg „Rocky” Brooksot, aki később emiatt feljelentést tett.

Brooks állítása szerint a film rendezője, Brad Furman utasította őt, hogy szóljon Deppnek, siessen, mert be kell fejezniük az aznapi forgatást. Bár ez nem tartozott a férfi feladatai közé, Furman ragaszkodott hozzá, hogy ő figyelmeztesse a színészt. Brooks fura állapotban talált rá Deppre, bűzlött az alkoholtól, és feltételezhetően drogot is magához vett. Üvölteni kezdett a stábtaggal, majd kétszer bordán ütötte őt. Ezzel azonban még nem értek véget a megpróbáltatásai, hiszen ekkor jött a szürreális csavar a történetben. Depp, még mindig üvöltve, 100 ezer dollárt ajánlott a megtámadott férfinak, hogy a támadásért cserébe jól pofán vágja őt. Brooks nem reagált a provokációra, aminek a színész testőre vetett véget.

A következő munkanapon a film producere, Miriam Furman szerződést tolt Brooks orra alá, amelyben vállalja, hogy nem viszi bíróságra az ügyet. Mikor visszautsította az aláírást, kirúgták a produkcióból.

Erre válaszul a férfi beperelte nem csak Deppet, de a rendezőt és a producert is, akik állítása szerint pontosan tudták, mit művel a színész, tisztában voltak vele, hogy alkoholizmusa és drogfüggősége miatt a vele érintkező stábtagok veszélyben vannak, mégsem tettek semmit, sőt, igyekeztek megfélemlíteni és elhallgattatni az áldozatokat.

Johnny Depp az elmúlt években futószalagon szállítja a botrányokat, filmjei egymás után buknak meg, és Amber Heardtől való válása után a magánélete is romokban hever.

A várható bírósági ügy valószínűleg nem segít a helyzetén.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás