Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tévésorozat készülhet az Alienből?

Tévésorozat készülhet az Alienből?

Zene, Film & Kultúra

Tévésorozat készülhet az Alienből?

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:23
Ridley Scott klasszikusa, A nyolcadik utas: a Halál jövőre ünnepli negyvenedik születésnapját, így illene méltón megünnepelni ezt a jubileumot. De új film nem biztos, hogy lesz, hisz a Prometheus és főleg az Alien: Covenant nemcsak borzasztó rossz bevételt produkált, de a kritikusoknál is óriásit bukott. A nyolcvan éves Ridley Scott a grandiózus tervei helyett már csak tirlógiává bővítené a filmeket, de az sem biztos, hogy az Alien: Awakening egyáltalán elkészül-e. 

De a most szárnyra kapott pletykák szerint sorozat formájában térhet vissza az Alien. Az OmegaUnderground egy meg nem nevezett, a produkcióhoz köthető forrásra hivatkozva árulta el, hogy a Fox tévéváltozatot kíván készíteni a kultikus sci-fiből. Az eddigi híresztelések szerint ennek a szériának azonban nem sok köze lenne az Alien-filmekhez, csupán az univerzum és a Xenomorhopok létezése lehetne a közös pont.

Úgy tudni, a hírt a július 19-én kezdődő san diegói Comic Conon jelenti be a csatorna. Nem ez lenne az első ilyen típusú projektje a Foxnak, hisz már több sikeres filmből készített sorozatot, elég csak a Buffy, a vámpírok réme vagy Az ördögűző feldolgozására gondolni.

(son)