promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]George Clooney egy helyi napilap információi szerint balesetet szenvedett Szardínia szigetén. A színész épp egy forgatásra igyekezett, amikor motorját elkapta az autó. A megbillenő járműről Clooney a kocsi szélvédőjére repült, ám a hírek szerint nem sérült meg veszélyesen. Megfigyelésre így is kórházba szállították.

A La Nuova Sardegna Twitter-bejegyzésén látható a baleset helyszíne, és az is, hogy, a betört szélvédőt leszámítva egyik autóban sem keletkezett nagyobb kár, így feltehetően a színész is megúszta kisebb sérülésekkel.
Az olasz lap úgy tudja, Clooney-t a II. János Pál Kórház traumatológiájára vitték, ahol felesége, Amal Clooney is mellette van. A színész a hírek szerint a medencéjén, a térdén és az egyik karján szenvedett sérüléseket, egyik sem életevszélyes, ám így is több napos kezelésre szorul, amelyet azonban már Clooney saját személyi orvosa felügyelete mellett végeznek majd el.

A Chi nevű olasz pletykalap arról írt, a baleset az Olbia tartományban található Costa Corallina közelében történt. Clooney május óta ott forgatja a Joseph Heller A 22-es csapdája című regénye alapján készülő sorozatot, amelynek rendezője és főszereplője is egyben. Mellette Hugh Laurie, Kyle Chandler és Christopher Abbott tűnik majd fel a produkcióban.

Heller regényéből 1970-ben már készült egy filmes adaptáció, Mike Nichols szatirikus filmje nagy sikert aratott, és hamar kultikus státuszt nyert.

A baleset miatt George Clooney verziójának forgatása várhatóan néhány hetet csúszik majd.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás