Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

George Clooney motorbalesetet szenvedett és kórházba került

George Clooney motorbalesetet szenvedett és kórházba került

Zene, Film & Kultúra

George Clooney motorbalesetet szenvedett és kórházba került

Zene, Film & Kultúra

Promotions 13:05
George Clooney egy helyi napilap információi szerint balesetet szenvedett Szardínia szigetén. A színész épp egy forgatásra igyekezett, amikor motorját elkapta az autó. A megbillenő járműről Clooney a kocsi szélvédőjére repült, ám a hírek szerint nem sérült meg veszélyesen. Megfigyelésre így is kórházba szállították.

A La Nuova Sardegna Twitter-bejegyzésén látható a baleset helyszíne, és az is, hogy, a betört szélvédőt leszámítva egyik autóban sem keletkezett nagyobb kár, így feltehetően a színész is megúszta kisebb sérülésekkel.
Az olasz lap úgy tudja, Clooney-t a II. János Pál Kórház traumatológiájára vitték, ahol felesége, Amal Clooney is mellette van. A színész a hírek szerint a medencéjén, a térdén és az egyik karján szenvedett sérüléseket, egyik sem életevszélyes, ám így is több napos kezelésre szorul, amelyet azonban már Clooney saját személyi orvosa felügyelete mellett végeznek majd el.

A Chi nevű olasz pletykalap arról írt, a baleset az Olbia tartományban található Costa Corallina közelében történt. Clooney május óta ott forgatja a Joseph Heller A 22-es csapdája című regénye alapján készülő sorozatot, amelynek rendezője és főszereplője is egyben. Mellette Hugh Laurie, Kyle Chandler és Christopher Abbott tűnik majd fel a produkcióban.

Heller regényéből 1970-ben már készült egy filmes adaptáció, Mike Nichols szatirikus filmje nagy sikert aratott, és hamar kultikus státuszt nyert.

A baleset miatt George Clooney verziójának forgatása várhatóan néhány hetet csúszik majd.

(fib)