promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végül összejött a Balaton Soundnak a rekord
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Majd 60 ország fesztiválozói gyűltek össze idén Európa legmenőbb vízparti fesztiválján. Hát, öt nap alatt 165 ezren Soundoztatok, ami a 2016-os csúcsot írta felül 8 ezer látogatóval. A szervezők nem is fukarkodtak a sztár producerekkel és lemezlovasokkal: itt volt Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake vagy a The Chainsmokers is, akik tavaly is jártak nálunk.

A legerősebb nap a fesztivál szombatján volt, ekkor 40 ezren voltak kíváncsiak a programsorozatra, amit a látványosan megújult nagyszínpadon David Guetta zárt. Aznap ki is kellett tenni a kapura a „teltház” táblát.

A világsztár felhozatal a többi napra is szép számmal vonzotta a fesztiválozókat, így született meg a látogatói rekord. A nagy tömeg egy enyhe földrengést is okozott, a tihanyi mérőállomás olyan rezgést jelzett, mint amilyen a foci vb-na a Mexikó-Németország meccsen volt, amikor a mexikóiak belőtték a győztes gólt. A dübögő basszusok megszorozva az fesztiválozók ugrálásával, nem is csoda, hogy összejött.

Bár sokan voltak a fesztiválon, sem komolyabb balesetet, sem egyéb problémáról nem szólt jelentés, a Sound békében és biztonságban zajlott. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás